Register

A password will be e-mailed to you.

V roku 2016 hýbal svetom Zaklínača obrázok nahého Geralta vo vani. Jeho popularitu využili tvorcovia The Witcher Cosplay kalendára a tento snímok v živej verzii sa stal jeho ťahákom. Nebude to však jediný kúsok bez oblečenia ktorý sa v kalendári objaví, a ani pánske publikum sa nemusí báť že bude ukrátené.

w3

Na fotkách do kalendára pózuje ako Geralt Maul Cosplay, tiež známy ako Ben, ktorý vyvesil fotku Geralta vo vani na Instagram a strhol sa kvôli tomu obrovský ohlas. V kalendári sa objaví aj Triss a Yennifer a môžete sa tešiť na ďalšie scény, ako nepríklad na Geralta and Yennifer na jednorožcovi, súboj Geralta a Eredina, alebo Geralta a Dandeliona keď si vyrazia von. Kalendár tak okrem nahoty obsahuje aj seriózne, aj zábavné scény.

Ale ako upozorňujú tvorcovia kalendára, pokiaľ si chcete kúpiť tento kalendár, mali by ste zniesť pohľad na bradavky. Ako mužské, tak aj ženské. Kalendár totiž obsahuje viac fotiek “hore bez”, ako tých normálnych. Kalendár si môžete zakúpiť za 30 $ a pokiaľ sa chcete pozrieť čo vás približne čaká, môžete si pozrieť našu galériu.

Komentuj!