Register

A password will be e-mailed to you.

Rok 2016 nám ubehol ako voda. My však nebudeme lamentovať nad prchavosťou času, ale pozrieme sa na nové hry. Po sviatkoch už zrejme veľa z nás má doma vysnívaný herný kúsok, ktorý bol nenápadne schovaný pod stromčekom. Vianoce však majú aj nevýhodu – väčšina veľkých titulov stihla vyjsť ešte pred nimi a január znamená príchod menšieho herného sucha.

Gravity Rush 2 (PS4)

18. január

Pokračovanie Gravity Rush by sme podľa prvotných plánov už mali teraz v rukách a zrejme by sme ho už mali aj dohrané. Pôvodným plánom bolo vydať túto exkluzivitu ešte na začiatku decembra 2016. Sony však nechcelo hádzať menší titul do boja proti velikánom a preto o nej píšeme až teraz. Podľa doterajších informácií to vyzerá tak, že ak sa vám páčil pôvodný titul, bude sa vám páčiť aj pokračovanie. Príbeh bude nadväzovať na udalosti prvého dielu a okrem hlavnej hrdinky budeme prežívať dobrodružstvo aj s jej kamarátkou, ktorú však nebudeme môcť ovládať.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue (PS4)

24. január

Tento krkolomný názov patrí novej kolekcii Kingdom Hearts. Znalci dobre vedia, že sa jedná vydarenú sériu akčných RPG hier. V rámci tejto kolekcie dostanete HD remaster hry Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance a nad rámec toho 2 nové tituly. Prvým je Kingdom Hearts X Back Cover a jedná sa o film nadväzujúci na hru Kingdom Hearts X. Údajne nám ukáže nové detaily o udalostiach, ktoré v hre neboli príliš zobrazené. Poslednou časťou kolekcie je už tradičná nová hra s názvom Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage. Tá by mala nadväzovať na predchádzajúci diel s podtitulom Birth By Sleep.

Resident Evil VII: biohazard (PC, PS4, Xbox One)

24. január

Asi sa netreba hádať o tom, ktorá hra na seba bude v januári pútať najväčšiu pozornosť. Resident Evil je pojem sám o sebe a nový diel by mal potešiť všetkých fanúšikov hororu. Autori totiž hlásia návrat ku koreňom série a po prvýkrát budeme prežívať strasti z pohľadu vlastných očí. Všetko ostatné by však malo ostať po starom. Tešiť sa tak môžete na rôzne hádanky, liečivé byliny a zbrane s minimom munície. A podľa autorov môžete zabudnúť aj na quick-time eventy, ktoré už v hre nenájdete. Pre najtvrdších chlapov bude celá hra dostupná aj na PlayStation VR.

Yakuza 0 (PS4)

24. január

Pre majiteľov konzol Playstation nie je séria Yakuza žiadnou novinkou a o to viac ich zrejme poteší táto hra. Yakuza 0 je mestská akcia odohrávajúca sa v otvorenom svete a jedná sa o prequel k celej sérii. O hre už toho vieme pomerne dosť, pretože svoju premiéru si odbila už v marci roku 2015. Doteraz však bola vydaná iba na východe a možno aj vďaka úspechu v Japonsku, sa dostane na naše obrazovky. V recenziách aj u hráčov je totiž považovaná za jeden z najlepších dielov série.

Hitman The Complete First Season (PC, PS4, Xbox One)

31. január

Najnovší Hitman tu môže pôsobiť trocha nepatrične. Vďaka epizodickému vydávaniu si ho totiž môžete zahrať už dlhú dobu. V januári však vyjde kompletná edícia všetkých epizód v krabicovej verzii a to vrátane tretej bonusovej epizódy Landslide. Nový Hitman za to každopádne stojí a určite sa oplatí mu dať šancu.  Day One Steelbook edícia bude obsahovať aj soundtrack, dokument o vývoji, či Requiem Blood Money Pack.

Viac zaujímavého sme bohužiaľ aj kvôli odkladom nenašli. Ak však máte svojho januárového favorita, pokojne sa o neho podeľte v komentároch.

Komentuj!