Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft už svoje Gold hry predstavil. Nadelil nám peknú nádielku, ako zareagovalo Sony a čo si pre nás pripravilo v novom roku?

Microsoft zaujal hrami, ktoré si budeme môcť zahrať vďaka Goldu na Xboxe. Nový rok nie je výnimkou ani pre PS Plus, a tak si pozrime, čo si pre nás Sony pripravilo v januári.

Na PlayStation 4 a PS Vita si budú môcť hráči zahrať point-and-click puzzle adventúru s názvom Day of the Tentacle Remastered. Recenziu tohto titulu nájdete aj na našej stránke, takže ak ste náhodou ešte o hre nepočuli, určite si recenziu prečítajte si, čo na vás v tomto počine čaká. Ďalšou zaujímavou hrou na PS4 je titul This War of Mine, konkrétne prídavok s názvom The Little Ones. Ide o survival titul, v ktorom sa skupina civilistov snaží prežiť krutú vojnu. Hru sme taktiež recenzovali (i keď vo verzii pre Xbox One), náš verdikt nájdete na tomto odkaze.

Ďalšou hrou pre PS4, PS Vita a aj PS3 je titul s názvom The Swindle, veľmi slušne hodnotená stealth akcia. Ak by vám toho bolo málo, tak na PS4 a PS Vita si budete môcť zahrať aj adventúru s názvom Titan Souls.

Na PS3 bude k dispozícii titul s názvom BlazeRush, pri ktorom prevetráte kolesá vozidiel v survival arkádovom štýle.

Tak čo, páči sa vám nádielka PS Plus do nového roku 2017 ? Dajte nám vedieť.

Komentuj!