Register

A password will be e-mailed to you.

Naše súťaže ešte stále pokračujú, no máme pre vás aj zlú správu – tá dnešná je predposledná. Pre veľkým finále sme sa rozhodli do súťaže zaradiť niečo pre majiteľov PC.

Dnes sme si pre vás pripravili súťaž o digitálnu verziu hry 35mm a plyšového draka, ktorého nájdete v logu MSI Gaming Series.

drak

Titul 35mm je naozaj zaujímavý počin, ktorý ťažko niekam zaradiť. Hoci ide o menšiu hru, určite padne vhod pre rozšírenie hernej knižnice na Steame. Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché, stačí priamo pod tento článok (nie na Facebooku) do komentárov napísať “Chcel by som vyhrať v predposlednej vianočnej súťaži.” Následne na Facebooku zdieľajte náš status so súťažou a ste v hre.  Môžete na Facebooku zanechať na statuse aj like, ale nie je to povinnosť, no odozva vždy poteší. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 27. do 29. decembra (vrátane) 2016. Výherca bude zverejnený tento týždeň (predpokladaný dátum je 30. december).

Komentuj!