Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce sú za dverami a my sme si pre vás nachystali niekoľko súťaží o zaujímavé ceny. Dnes pre zmenu potešíme majiteľov PC, no nemusíte zúfať, ďalšie dni sa dostane aj na iné platformy. O čo si teda zasúťažíme?

Dnes sme si pre vás vďaka spoločnosti Comgad pripravili súťaž o digitálnu kópiu hry RIDE 2 na PC, ktorej recenziu nájdete aj na našej stránke. Podmienky súťaže sú naozaj jednoduché, stačí priamo pod tento článok (nie na Facebooku) do komentárov napísať “Chcel by som vyhrať RIDE 2.” Následne na Facebooku zdieľajte náš status so súťažou a ste v hre.  Môžete na Facebooku zanechať na statuse aj like, ale nie je to povinnosť, no odozva vždy poteší. Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť.

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže:

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk , ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 23. do 25. decembra (vrátane) 2016. Výherca bude zverejnený budúci týždeň (predpokladaný dátum je 30. december).

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky