Register

A password will be e-mailed to you.

Moment, na ktorý veľa z nás čakalo, je tu. Steam konečne spustil zimný výpredaj a my sa tak môžeme pustiť do bláznivých nákupov. Z množstva zliav si totiž vyberie takmer každý.

Vybrať z nepreberného množstva titulov iba niekoľko je naozaj ťažká úloha. Každý z nás má totiž svoje preferencie a aj rozpočet. V nasledujúcich riadkoch sa však pokúsime zvýrazniť aspoň zopár titulov, ktoré by vás počas Vianoc mohli zaujať.

Pokiaľ sviatky pokoja chcete prežiť pri trhaní vlasov a neustálom umieraní, možno vás zaujme Dark Souls 2 – Scholar of the First Sin. Táto špeciálna vylepšená edícia pôvodnej hry aj s datadiskami môže byť vaša iba za 12 eur. Pre automobilových nadšencov je na Steame hneď niekoľko kandidátov na obohatenie zbierky, cenovo však najviac zaujme Project C.A.R.S. za 9,89 eur.  Ak plánujete stráviť dlhé večery za obrazovkami monitorov, ťahová stratégia Master of Orion by vás mala dostatočne zabaviť. Momentálne ju kúpite za 14 eur. Iba pár mesiacov stará hra Deus Ex: Mankind Divided sa objavila za nízku cenu 16,50 eur.

steam-sale

Ak je váš rozpočet nižší, Steam tu má niečo aj pre vás. Okrem iného by vás mohla zaujať návyková taktická hra Door Kickers za 2,84 eur. Ak sú pre vás Vianoce hlavne o relaxe, za 6 eur vás uspokojí oddychovka Abzu. Logická plošinovka Braid bola pri vydaní veľkým nezávislým hitom a vy sa k nej môžete vrátiť za 1,49 eur. Kultová hra Undertale sa hneď po vydaní stala miláčikom veľkého množstva hráčov. O jej kvalitách sa môžete presvedčiť sami iba za 5 eur. Nakoniec je tu jedna klasika od Double Fine – Psychonauts. Mnohými hráčmi chválená plošinovka určite stojí za pozornosť a ak ste ju nehrali, za 1 euro môžete napraviť tento rest.

Bohužiaľ sme mohli vyzdvihnúť iba zlomok titulov. Ak sme sa vám netrafili do vkusu, určite pátrajte priamo na stránke Steamu. Určite vás totiž niečo zaujme. Zimný výpredaj potrvá až do 2. januára.

Komentuj!