Register

A password will be e-mailed to you.

Určite vás poteší správa o tom, že aj tento rok pre svojich užívateľov pripravil Steam zimný , decembrový vianočný výpredaj. Útok na vaše peňaženky je naplánovaný na 22. decembra.

Prekvapivo, táto informácia prichádza od PayPal UK, ktorý tieto zákulisné informácie oznámil tweetom. 22. December je ten deň, ktorý opäť pošteklí naše peňaženky. Dátumy výpredajov sú posledné roky trocha neštandardné a tento rok nasledujú jesenný a zimný výpredaj po sebe v kratšom časovom slede. Čo nie je nutne negatívna informácia, ak ste sa držali rád našej redakcie a pri Halloweenskom výpredaji ste míňali s rozumom. Odhadujeme, že zimný výpredaj bude o niečo masívnejší a ponúkne omnoho viac titulov v zľavách. Po minulé roky sa objavili aj eventy v podobe súťaží, čo by sme samozrejme ako oživenie privítali. Zatiaľ nemáme informácie o tom dokedy zľavy potrvajú, a ostáva nám len hádať rozpätie minimálne polovice januára až februára.

gaben-santaV menej celej redakcie Vám samozrejme prajeme nielen mnoho dobre nakúpených zľavových titulov ale aj pekné a dúfame že zasnežené Vianoce, strávené v kruhu ľudí, ktorých máte najradšej a hlavne v zdraví.

Komentuj!