Register

A password will be e-mailed to you.

Hry zadarmo má každý jeden hráč v obľube. Väčšinou síce nájdeme zadarmo menšie tituly, no Ubisoft nás vďaka oslave 30. narodenín obdaroval za posledných sedem mesiacov iba veľkými AAA hrami. Možno ste niektorú z týchto hier prepásli, no to nevadí. Teraz ich totiž môžete získať opäť.

Možno to nie je giveaway, aký ste čakali, no vždy je lepšie niečo, ako nič. Kto však premeškal šancu získať Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon a Assassin’s Creed, teraz má šancu svoje zaváhanie napraviť.

giveaway

Ako už býva pri giveawayoch zvykom, ponuka je časovo obmedzená, a preto sa poponáhľajte. Akcia začala včera a bude trvať do 18. decembra. Nikoho pravdepodobne neprekvapí, že je potrebné mať založený účet v službe Uplay. Ak už účet máte, stačí zamieriť na tento odkaz, prihlásiť sa, zaškrtnúť, že súhlasíte s podmienkami a kliknúť na kolónku s nápisom “GET YOUR BUNDLE”. A to bude všetko, následne sa do vašej knižnice pridajú uvedené hry, respektíve tá, ktorú ste v minulosti premeškali.

Komentuj!