Register

A password will be e-mailed to you.

Crash Bandicoot sa dlhé roky schovával v úzadí, nakoľko v Activision nevedeli, kam so sériou pohnúť. Pokusy menom Crash of the Titans a Crash: Mind over Mutant boli iba výstrely do tmy, ktoré jasne naznačovali, že Crash má bohužiaľ najlepšie roky za sebou. Následne ešte vznikalo niekoľko ďalších hier, ktoré mali celú značku znova nakopnúť, no nikdy neuzreli svetlo sveta. A keď neviete kam ďalej, je najlepšie vrátiť sa na začiatok.

Dnešná doba je v hernom svete plná remasterov, o tom niet pochýb. Niektoré iba doja peniaze od fanúšikov, avšak vznikajú aj také, ktoré hráči žiadajú a berú všetkými desiatimi. Práve medzi túto skupinu sa chce zaradiť aj Crash Bandicoot N-Sane Trilogy, ktorý sa vracia ku koreňom celej série. Remaster prinesie vo vynovenej podobe prvé tri diely, ktoré kedysi vybudovali tomuto hrdinovi meno, získali mu milióny fanúšikov a jeho tvorcom zo štúdia Naughty Dog viac – menej naštartovali hviezdnu kariéru.

Crash Bandicoot N-Sane Trilogy sa svetu po prvý krát ukázala v pohybe počas uplynulého víkendu na akcii PlayStation Experience 2016. Niet sa čomu čudovať, PlayStation je Crashov domov a remaster vyjde exkluzívne iba pre konzolu od SONY. Okrem toho, že sme počas tlačovej konferencie videli prvý trailer, návštevníci tejto akcie mali možnosť si remaster zahrať. Vďaka tomu tu máme nasledovné video, vďaka ktorému si možno urobiť lepšiu predstavu o tom, čo nás budúci rok čaká. Na americkom PS Store už je možné remaster predobjednať, pričom cena je stanovená na 39,99$ (pravdepodobne bude rovnaká cena aj v €). Nevieme ako je to u vás, no my by sme radšej chceli fyzickú kópiu, Crash si ju jednoducho zaslúži. Poďme však už na spomínané gameplay video, ktoré nejednému fanúšikovi vyčaruje úsmev na tvári.

Komentuj!