Register

A password will be e-mailed to you.

S novým mesiacom prichádza Microsoft a Sony s ďalšími hrami pre služby PS Plus a Xbox Gold. Pozrime sa, čo si pre nás obe spoločnosti pripravili pre mesiac december 2016.

Posledný mesiac roku je tu a čo nevidieť tu máme aj Vianoce. No a vďaka PS Plus a Xbox Gold sa znova dočkáme viacerých zaujímavých titulov. Poďme sa teda pozrieť bližšie na to, čo nás čaká.

Xbox One nám tentokrát ponúkne vynikajúcu mestskú akciu Sleeping Dogs: Definitive Edition, kde si do sýtosti užijete boj na blízko a ku slovu sa prihlási aj mimoriadne atmosferický horor Outlast, ktorý si odnášal veľmi slušné čísla v recenziách po celom svete.

Na Xbox 360 a Xbox One si hráči budú môcť zahrať dobre hodnotenú plošinovku Outland a taktiež môžu prevetrať svoje autá v nemenej kvalitnej pretekárskej hre Burnout Paradise.

Na druhej strane je tu Sony so svojou ponukou na tohtomesačný PS Plus. Na PS4 sa dočkáme akčného RPG Stories: The Path of Destinies. Ďalšou hrou je zábavná taktická stealth stratégia s názvom Invisible, Inc.

Na PS3 si zase budete môcť zahrať Hyper Void a taktiež ďalšiu akčnú arkádu s názvom Tiny Troopers: Join Ops.

No a nakoniec PS Vita – tá  ponúka netradičnú 2D akciu v podobe  Color Guardians, kde musíte popri behu meniť farby a taktiež logickú plošinovku VVVVVV.

Uspokojila vás decembrová ponuka, alebo nie?

Komentuj!