Register

A password will be e-mailed to you.

Máme tu december, posledný mesiac tohto roku a zároveň i posledný mesiac, kedy nám Ubisoft nadelí v rámci osláv svojich 30. narodenín hru zadarmo. Vďaka adventnému kalendáru Ubisoftu, o ktorom sme písali nedávno, sa viac-menej tušilo, aký titul uzavrie narodeninovú oslavu Ubisoftu.

Po novembrovom Far Cry 3: Blood Dragon príde na rad najslávnejšia značka Ubisoftu, a to Assassin’s Creed. Konkrétne pôjde o trochu kontroverzný tretí diel, v ktorom sme sa v koži assassína menom Ratonhnhaké:ton, taktiež známeho ako Connor, zúčastnili americkej vojny o nezávislosť.

Napriek rozporuplnému prijatiu, ktoré Assassin’s Creed III obdržal po vydaní, išlo stále o kvalitný príspevok do série. Na Metacritic si Assassin’s Creed III drží priemer hodnotení na 80%, čo vôbec nie je málo a napríklad taký Assassin’s Creed Unity je na tom horšie. Hoci je tento diel viacerými považovaný za najslabší, bola by škoda nevyužiť možnosť získať túto hru zadarmo, možno jej po tých rokoch prídete na chuť. Prostredie a zasadenie titulu vôbec nie je zlé, po slnečnom Taliansku z druhého dielu išlo o zaujímavú zmenu. Horšie je to s charizmou hlavného hrdinu, ktorý sa s Eziom Auditore da Firenze nemohol rovnať ani omylom, aj keď to možno ani nebolo cieľom tvorcov. V prípade, že ste titul v čase vydania ignorovali kvôli horšej odozve, určite to napravte, v konečnom dôsledku vôbec nejde o zlú hru.

Jedinou podmienkou pre zisk hry je mať svoje vlastné konto v službe Uplay, ktorú ako iste viete prevádzkuje práve Ubisoft. Následne stačí zamieriť na tento odkaz, prihlásiť sa prostredníctvom prihlasovacích údajov zo služby Uplay a následne kliknúť na “GET THE GAME NOW”. A to je všetko, od danej chvíle bude vo Vašej hernej knižnici figurovať titul Assassin’s Creed III. Treba sa však poponáhľať, titul bude dostupný zadarmo iba po obmedzený čas, konkrétne teda jeden mesiac.

Ak ste si doposiaľ nepridali do svojej knižnice Far Cry 3: Blood Dragon určite tak urobte, bola by škoda túto príležitosť prepásť. Čas máte do stredy 7. decembra, kedy sa ponuka vymení a na stiahnutie bude spomínaný Assassin’s Creed III. A to je z osláv 30. narodenín Ubisoftu všetko. Žiadna hra číslo osem už nebude, avšak určite sledujte hore spomínaný adventný kalendár, i tam dôjde na rozdávanie hier zadarmo.

Komentuj!