Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle v poslednej dobe prináša samé dobré balíky. Možno neoslovia všetkých hráčov, no svoju cieľovku si určite nájdu. Ich najnovšia ponuka sa venuje simulátorom a tycoonom a ak vás podobné tituly zaujímajú, rozhodne pokračujte v čítaní.

Veľavravný názov Humble Tycoon Simulator Bundle hovorí za všetko. Vo svojej ponuke skrýva menej známe tituly, ktoré však za danú cenu stoja za pozornosť. Opäť ponúka klasický model troch úrovní platby. V prvej úrovni za minimálnu cenu 1 dolára ponúka 3 hry. Prvou z nich je Train Simulator 2016. Ten už zrejme nadšenci vlakov majú dávno dohraný a vďaka tejto akcii sa k nim možno zaradíte aj vy. RollerCoaster Tycoon: Deluxe snáď predstavovať ani netreba. Táto veľmi dobrá a návyková hra je tu s nami už od roku 1999 a aj dnes vás dokáže chytiť na dlhé hodiny. Out of the Park Baseball 17 možno v našich končinách toľko ľudí neosloví, stále sa však jedná o precíznu manažérsku simuláciu baseballu, ktorú si hráči na Steame iba pochvaľujú.

Druhá vrstva sa vám odomkne po zaplatení vyššej sumy, než je priemer všetkých platieb. Za ňu dostanete ďalšie 3 hry. Democracy 3 Collector’s Edition možno na pohľad vyzerá jednoducho, no už prvé hodiny v hre vás môžu presvedčiť o opaku. Pohybovať sa vo vysokých politických kruhoch nie je také jednoduché… Car Mechanic Simulator 2015 zase poteší nadšencov áut a umožní im virtuálne si zašpiniť ruky pri opravovaní rôznych porúch na aute. Nezávislý hit Big Pharma vás pre zmenu postaví do vedenia farmaceutickej spoločnosti. V nej môžete vyrábať nielen osvedčené lieky, ale aj vyvíjať nové a pri tom na chorobách zarobiť slušný balík. Najvyššia úroveň vám za 12 dolárov klasicky ponúkne jedinú hru. Tou je Youtubers Life a pokiaľ vás tento fenomén poslednej doby chytil, určite viete, o čo ide. Budete spravovať svojho virtuálneho avatara na ceste za internetovou slávou. Zatiaľ však iba v Early Access verzii.

humble_tycoon_simulator_bundle

Snáď sa vám táto ponuka trafila do noty. Na ďalšiu ponuku si budeme musieť ešte chvíľu počkať a už teraz sme zvedaví, čo nám prinesie.

Komentuj!