Register

A password will be e-mailed to you.

Každý fanúšik hororových hier pozná Outlast. Naháňačka po sanatóriu si v roku 2013 získala pozornosť hráčov, čo neskôr viedlo k vydaniu prídavku menom Whistleblower. V budúcom roku nás čaká regulérny druhý diel, ktorého demo sme si mohli nedávno vyskúšať. Reakcie na túto ukážku vyvolali v autoroch tvorivú chvíľku, ktorá viedla k pomôcke menom Underscares.

A o čo vlastne ide? Mnohí hráči po odskúšaní demoverzie Outlastu II tweetovalo, že si pošpinili spodné prádlo, prípadne im ušlo a podobne. Autori tejto série – štúdio Red Barrels teda prišli s riešením. Ide o plienku s názvom Underscares. Aby sa z tohto nápadu mohla stať realita, Red Barrels spustili crowdfundingovú kampaň cez Kickstarter, kde si dali za cieľ vyzbierať 40 000 kanadských dolárov.

Ako možno vidieť z priloženého videa, plienka by mala byť čiernej farby, takže autori mysleli na praktickosť, aby náhodou nebolo váš toaletný defekt vidieť. Do konca kampane zostáva ešte osem dní, pričom sa doposiaľ vyzbieralo niečo málo cez 18 300 kanadských dolárov. Podľa všetkého to vyzerá tak, že projekt neuspeje, no zatiaľ nemožno hádzať flintu do žita, nakoľko niektoré kickstarterové kampane naberajú na obrátkach až pred koncom. Či to už Red Barrels myslia vážne, alebo ide iba o dobre cielený vtip, nie je podstatné. Ak vás tento produkt zaujal, môžete pokojne projekt “zabackovať” a stať sa tak (v prípade úspechu) vlastníkom pomerne neštandardného herného príslušenstva. V prípade záujmu navštívte Kickstarter, kde sa dozviete všetko potrebné.

Komentuj!