Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý víkend prebehla uzatvorená beta novinky od Ubisoftu menom Steep. My sme si hru samozrejme vyskúšali a priniesli vám naše dojmy, ktoré nájdete na tomto odkaze. Tento víkend však budete mať šancu zahrať si všetci, nakoľko práve od dnešného dňa prebieha otvorený beta test.

Kto dojmy od Piratena nečítal a chce sa utvrdiť v tom, či je Steep pre neho alebo nie, má tento víkend jedinečnú príležitosť si to overiť. Až do 21. novembra bude pre PC, PS4 a Xbox One dostupný otvorený beta test, ktorý jednak ponúkne Ubisoftu možnosť hru otestovať v záťaži, no na druhú stranu hráči môžu zistiť, či sa im oplatí 2. decembra minúť svoje úspory práve na túto hru. Dojmy hráčov sú zatiaľ zmiešané a pravdepodobne bude veľmi záležať na tom, či obľubujete adrenalínové / zimné športy alebo nie. Steep sa však určite oplatí aspoň vyskúšať, hra v sebe určitú pútavosť nezaprie. Základ hry nie je vôbec zlý, no bude záležať na tom, ako Ubisoft na základe odozvy od hráčov do vydania titul vyladí.

My sa na otvorený beta test samozrejme pozrieme taktiež, nakoľko nás zaujíma, či Ubisoft za ten týždeň niečo stihol mierne upraviť, alebo hráčom servíruje to isté, čo aj minulý víkend. Takže tento víkend smer zasnežené hory, uvidíme sa na zjazdovke.

Komentuj!