Register

A password will be e-mailed to you.

Medzi udalosti posledných dní patrí aj vydanie zremasterovaného Skyrimu. Táto známa RPG séria sa však opäť pripomína a tentokrát sa o to zasluhuje MMO titul z roku 2014, The Elder Scrolls Online. Autori si totiž pre nás pripravili zaujímavú akciu, ktorá potrvá počas celého víkendu.

Hlavným ťahákom akcie je možnosť hrať celý víkend zadarmo. Po vytvorení špeciálneho účtu vám nič nebráni stiahnuť si hru a ponoriť sa do rozsiahleho fantasy sveta. Len pozor, veľkosť hry je naozaj gigantická a napr. na PS4 sa pohybuje až okolo 73 GB. Ako víkendový hráč si môžete užiť takmer všetky možnosti, aké hra ponúka. Jediným obmedzením je zamknutie DLC obsahu, ale to je iba drobnosť. Pri prvom zapnutí dostanete 500 jednotiek virtuálnej meny a tie môžete neskôr zamieňať v obchode za rôzne bonusové veci. Aby vás autori nalákali poriadne, zároveň bude v zľave in-game obchod a aj samotná hra. A ak vás ohúri natoľko, že sa stanete jej pravidelným hráčom, o nič neprídete. Automaticky totiž budete pokračovať so svojou postavou tam, kde ste skončili.

teso_1

Akcia bola spustená pre PC, Mac a PS4. Na PS4 bude trvať do nedele, inak až do pondelka. V tomto čase je už verzia na stiahnutie k dispozícii na Steame a PS Store. Podľa slov autorov však nemusia zúfať ani hráči na Xboxe, pretože rovnaké možnosti už pripravujú aj pre nich.

Komentuj!