Register

A password will be e-mailed to you.

Humble Bundle snáď nemusíme bližšie predstavovať. Vďaka tomuto digitálnemu obchodu môžete často získať kvalitné hry doslova za babku a ešte pri tom aj podporíte charitu. Za pozornosť stojí aj ten stále aktuálny.

Najnovší balík je nazvaný Unreal Engine Bundle. Už z názvu jasne vyplýva, aké hry budú jeho obsahom. V najnižšej cenovej hladine sa nachádzajú tri hry. Pre obľúbencov kooperatívnych FPS je to Killing Floor aj s niekoľkými DLC. Okrem toho je tu aj Dangerous Golf, zaujímavý pokus bývalých zamestnancov štúdia Criterion o ktorom sme už písali v minulosti. Tretí titul je naozaj vydarená plošinovka Shadow Complex Remastered. Všetky tieto hry môžete získať za minimálnu cenu 1 USD, čo sa naozaj oplatí.

V strednej vrstve, v ktorej musíte zaplatiť troch viac než priemer, sú k dispozícií taktiež 3 hry. Prvou z nich je veľmi kvalitná 3D adventúra od našich poľských susedov, The Vanishing of Ethan Carter. Druhou je ADR1FT, obstojná adventúra odohrávajúca sa vo vesmíre. No a poslednou je zase multiplayerová akcia The Mean Greens – Plastic Warfare, kde sa chopíte zeleného vojačika ako z filmu Toy Story. No a nakoniec – najvyššia vrstva nastavená na 10 USD obsahuje iba jednu hru. Tou je The Culling, survival FPS, ktorá sa momentálne nachádza na Steame v režime Early Access.

Pokiaľ máte o Unreal Engine Bundle záujem, kúpiť si ho môžete na tomto odkaze.

Komentuj!