Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikovia série Mass Effect netrpezlivo očakávali tzv. N7 Day, ktorý bol včera, t. j. 7. novembra. Je treba uznať, že sa fanúšikom čakanie vyplatilo, nakoľko vďaka úniku dostali nové informácie a konečne aj poriadny trailer. Ten stojí za to a vy ho rozhodne nesmiete prehliadnuť!

Ako sa hovorí, to najlepšie prichádza v závere, takže sa najprv vrhneme na zaujímavé novinky a traileru venujeme samotný koniec tejto novinky. O zopár zaujímavých noviniek sa postaral obchodný reťazec Best Buy. Ten odhalil box art pre všetky tri platformy, konkrétne box art štandardnej verzie pre PC a Deluxe edícií pre konzoly súčasnej generácie. Okrem toho Best Buy odhalil ceny oboch edícií, ktoré ničím neprekvapia, nakoľko štandardná edícia vyjde na 60 $ a pri Deluxe edícii budú musieť záujemcovia priplatiť o 10 $ viac. Ako už býva v poslednej dobe pri PC verziách zvykom, v krabičke nájdete pravdepodobne iba kód pre stiahnutie, zberatelia fyzických kópií majú bohužiaľ smolu. Tu už sú spomínané box arty, ktoré vyzerajú veľmi pekne.

box-arty-me

Z ďalších informácií zaujme najviac pár slov k príbehu, ktorý si vraj má vytvárať samotný hráč. Ocitneme sa v novej a nebezpečnej galaxii, kde je množstvo ukrytých tajomstiev čakajúcich na odhalenie. Okrem toho bude nutné precestovať množstvo mimozemských svetov za účelom hľadania nového domova pre ľudstvo. V Mass Effect: Andromeda bude na hráčov čakať množstvo nových postáv zapletených do rôznych záhad a obrovského galaktického konfliktu. Hlavný hrdina bude členom skupiny Pathfinder, v ktorej spolu s ďalšími členmi budete čeliť nebezpečným nepriateľom.

Z noviniek to samozrejme nie je všetko, pribudnú nové zbrane, schopnosti a ich systém, no tešiť sa môžeme aj na zničiteľné prostredia. Určite zaujme aj zmienka o tom, že hra ponúkne multiplayer pre štyroch hráčov. Noviniek bude určite viac, no na ďalšie informácie budeme musieť počkať. Prejdime ale k spomínanému traileru, ktorý je pomyselnou čerešničkou na torte.

Podľa najnovších informácií nejde o poslednú ukážku, ktorú tento rok z Mass Effect: Andromeda uvidíme. Počas The Game Awards, ktoré sa uskutočnia v decembri by mala doraziť ďalšia ukážka zameraná na zábery priamo z hrania. Ak vás zaujal Cinematic Reveal Trailer, určite sa je na čo tešiť aj budúci mesiac. BioWare skrátka musia dokázať, že Mass Effect: Andromeda si označenie jednej z najočakávanejších hier budúceho roku zaslúži. Snáď sa im to podarí a my sa budeme na jar roku 2017 spoločne vydať na nezabudnuteľné dobrodružstvo. Áno, čítate správne, hra by mala vyjsť už počas nasledovnej jari, no ak bude nutný odklad, autori nebudú váhať a učinia tak. Jednoducho chcú svojim fanúšikom priniesť čo najlepšiu hru. Držme im palce aby to vyšlo, keďže mnoho hráčov dodnes nedokázalo stráviť kontroverzné ukončenie tretieho dielu. Ako ste na tom vy, tešíte sa na Andromedu?

Aby sme nezabudli, menším bonusom pre majiteľov Xbox One je, že od včerajšku pribudol do spätnej kompatibility Mass Effect 2 a 3 (prvý diel bol dostupný už skôr), takže kto má chuť si znovu zopakovať príbeh Sheparda, môže sa sme pustiť do hrania.

Komentuj!