Register

A password will be e-mailed to you.

Hráči si už momentálne môžu vychutnávať nové Call of Duty s podtitulom Infinite Warfare. Zvladli Infinity Ward reparát za slabšie prijatý Ghosts? Ako hra obstála v hodnoteniach v priamom porovnaní s najväčším rivalom Battlefield 1?

Dobrou správou je, že podľa prvých recenzií sa skutočne nedostavil taký prepadák, ako značke priali niektorí jej neprajníci. Jej hodnotenia sú naopak prekvapivo pozitívne. Battlefield 1 sa síce dočkal ešte o niečo priaznivejšej odozvy, ale kritici celkovo chvália predovšetkým zábavnú kampaň a zombie mód. Miernu kritiku naopak schytáva multiplayer, čo je trochu prekvapujúce.

Na druhú stranu, pomerne  vysoké hodnotenia a v globále vyššie hodnotenia si odnášal aj mnohými kritizovaný Call of Duty: Black Ops III a lepšie je na tom aj aktuálny Titanfall 2. No a keby sme sa chceli pozrieť priamo na hodnotenia hráčov, tie sú ako už tradične silne rozporuplné. Poslednou pozitívne hodnotenou Call of Duty hrou na Steame bol Modern Warfare 3 a ani aktuálnych 55% pre Infinite Warfare z tohto štandardu nevybočuje. Metacritic sa ako obyčajne prezentuje silne negatívnými hráčskymi názormi (PC verzia 2,4, PS4 verzia 3,3 a Xbox verzia 2,6), ale tento stav trvá už od dôb Modern Warfare 2. Aký je váš názor na nové Infinity Warfare?

Komentuj!