Register

A password will be e-mailed to you.

Digitálny predajca hier GOG spustil ďalší veľký výpredaj. Akcia s názvom The Monstrous Fall Sale prináša klasický model zliav, na ktorý sú pravidelní zákazníci stránky zvyknutí. A aby toho nebolo málo, pri tejto príležitosti aj rozdávajú hry zadarmo. Jednu z nich ponúkajú všetkým návštevníkom stránky bez žiadnych ďalších podmienok. Treba sa však poponáhľať.

Akcia potrvá až 10 dní, počas ktorých sa budú postupne odkrývať nové zľavy. Za nákupy získavate skúsenosti, ktoré môžete obratom zameniť za hry zadarmo. GOG pripravil hneď 3 hry, ktoré sa vám odomknú po dosiahnutí stanoveného limitu skúseností. Ako prvú dostanete celkom podarenú stratégiu Expeditions: Conquistador. Pre aktívnejších je ďalšou hrou české cyber-punkové RPG / plošinovka Dex. No a pre najväčších kupcov je tu akčné RPG Victor Vran. Istý obnos skúseností môžete získať aj vykonávaním určitých aktivít. Hrou zadarmo pre všetkých návštevníkov obchodu je staršia klasika Little Big Adventure 2. Pamätníci si tak môžu zaspomínať na svoje detstvo a menej znalí si môžu doplniť kúsok hernej histórie. Musíte sa však poponáhľať, rozdávanie bude aktívne iba 2 dni.

little_big_adventure_2

No a čo zaujímavé nám teda zľavy ponúkajú? Už klasicky sú to rôzne balíky, ktoré si môžete zväčša sami poskladať. Čo sa týka jednotlivých hier, je toho naozaj dosť. Pokúsime sa ale vybrať aspoň niekoľko položiek. Veľmi podarené RPG Shadowrun Hong Kong sa objavilo za 6,09 €, čo je doposiaľ najnižšia cena tejto hry. Všetkým známy tretí Zaklínač môže byť váš v základnej edícií iba za 15 €, čo je tiež zatiaľ jeho najnižšia cena. Ak ste neodohrali ani druhý diel, za 2,79 € môžete napraviť tento veľký herný rest. Veľmi podarená nezávislá hra Stardew Valley si drží svoju cenu pomerne dlho, tu sa však objavuje za najnižších 10,49 €.

Pre zbytok zliav vám odporúčame pozrieť sa priamo na stránky obchodu. S veľkou pravdepodobnosťou vás tam niečo zaujme.

Komentuj!