Register

A password will be e-mailed to you.

Október pomaly končí a to znamená príchod sviatku všetkých svätých. Pre západný svet to tiež znamená Halloween a pri jeho príležitosti spúšťa Steam výpredaj na mnoho hier. Na hlavnej stránke pritom dáva priestor temným alebo hororovým hrám. Ak chcete poriadne nasať atmosféru tohto sviatku, určite si niečo vyberiete.

Vybrať iba niekoľko hier z tak dlhého zoznamu je poriadne ťažké, po zrelých úvahách sa nám to však podarilo. Ak ste ešte nemali možnosť zahrať si veľmi dobrú hororovú adventúru Outlast, teraz tak môžete urobiť v 75% zľave iba za 5 euro. Zároveň vám odporúčame pozrieť si aj datadisk, ktorý je taktiež v zľave. Ďalší tuhý horor, The Evil Within, je k dispozícií za dobrú cenu 10 eur. Ak si hrateľnosť radi okoreníte prvkami survivalu, temná akcia ZOMBI vám ju ponúkne iba za 5 eur. V našich končinách už zrejme takmer každý hral hry Metro 2033 a Metro: Last Light. Ak si však chcete doplniť tento veľký herný rest, balíček obidvoch hier v Redux verzii získate iba za 7,49 eur.

Podmorský komplex vo vás vyvolá mrazivú atmosféru v pomerne novej hre SOMA od tvorcov legendárnej Amnesie, zatiaľ v najlepšej zľave pre danú hru, a to – 60%. Ak chcete iba ponurú atmosféru a nechať si odpadové látky pekne vnútri tela, veľmi dobrá survival hra v temnej atmosfére Don’t Starve vám ponúkne kvalitný zážitok iba za 3,74 eur. Na záver spomenieme hry, ktoré nie sú úplne hororové, ich zľavy by vás však mohli zaujímať. Sci-fi adventúra so silnými survival prvkami, The Solus Project, na ktorej sa podieľali aj naši českí susedia, stojí len 11,39 eur, čo je na pomerne novú hru viac než slušné. No a na záver tu máme podarenú kooperatívnu akciu s krkolomným názvom Warhammer: End Times – Vermintide v 50% zľave za 14 eur.

Ak sme sa vám týmto zoznamom netrafili do vkusu, neváhajte sa sami pozrieť na rozsiahly zoznam. Sme si istí, že vás niečo zaujme. Avšak pozor, zľavy trvajú iba do 1. novembra 2016.

Komentuj!