Register

A password will be e-mailed to you.

S príchodom Battlefield 1 a novej Civilization VI (ktorá si zatiaľ v recenziách vedie veľmi dobre) sa obe grafické spoločnosti (nVidia a AMD) rozhodli vydať nový softwarový balík pre podporu grafických kariet. Oba tábory fixujú minoritné problémy z minulosti, ale hlavne pridávajú aj nové funkcie.

amd_nvidia

Nvidia s novými ovládačmi 375.57 WHQL pridáva Game Ready podporu pre Battlefield 1, Civilization VI a Titanfall 2. VR podpora sa v tomto update zamerá na BF1 a Civilization VI. SLI zapojenie dvoch grafík zlepší chod Lineage Eternal: Twilight Resistance, a pridáva 3D vision profily pre Civilization VI a Titanfall 2. SLI podpora zapojenia upravuje chyby aj v Mirrors Edge, a užívatelia, ktorý mali problémy s Grand Theft Auto V (GTX 650) sa dočkajú opravy s bodkami na postavách (Win 7 až Win 8.1).

nVidia drivers download

Hráči s AMD kartami dostanú podporu Radeon Software Crimson Edition 16.10.2, ktorý rovnako zlepšuje podporu Battlefield 1, Civilization VI a Titanfall 2, avšak do VR podpory pribudne Serious Sam. Do Crossfire pribúda len jeden profil pre Civilization VI (pod DX11) a profil pre BF1 je upravený. Upraviť by sa mali aj rýchlosti vetráčikov, eyfinity, zlepšenie chodu Gears of War 4.

AMD drivers download

Komentuj!