Register

A password will be e-mailed to you.

Dnešný deň bude stáť za to! Aspoň teda čo sa týka herného sveta, nakoľko okrem premiérového traileru na Red Dead Redemption 2 sa dočkáme aj odhalenia novej konzoly / handheldu od Nintenda. Ako to už býva u Nintenda zvykom, odhaleniu nebude predchádzať žiadna pompézna tlačová konferencia, japonská spoločnosť bude v tomto smere pomerne skromná.

Ak ste priaznivcami Nintenda a netrpezlivo nové zariadenie tohto japonského giganta očakávate, na 16:00 nášho času si nič neplánujte, pretože práve o tomto čase bude zverejnený premiérový, tzv. Preview Trailer. Podľa japonského Twitter účtu Nintenda by mal mať tento trailer dĺžku približne tri minúty, takže sa z neho pravdepodobne nedozvieme úplne všetko. Určite však dorazí aj tlačová práva, ktorá nám o zariadení povie prvé – posledné.

si_hub_nintendofamily

Na internete sa začali vynárať aj špekulácie, že predstavenie zariadenia Nintendo NX a odhalenie premiérového traileru Red Dead Redemption 2 v ten istý deň má súvis a hra by sa po vydaní mala objaviť okrem PlayStation 4 a Xbox One aj na NX. Či sa tak stane uvidíme, všetko bude závisieť od hardware špecifikácii tohto (zatiaľ) tajomstvami zahaleného projektu.

si_genericnintendo

Doterajšie úniky a špekulácie hovoria o tom, že Nintendo NX bude hybrid medzi konzolou a handheldom, čo by v tomto smere predstavovalo zaujímavý krok. Doma by ste mali dokovaciu stanicu pripojenú k TV, do ktorej by sa NX zapájalo, čo by z neho robilo “klasickú” konzolu. Taktiež by mali byť odpojiteľné ovládacie prvky na boku zariadenia a displej by mal mať rozlíšenie 720p. Samozrejme, až do oficiálneho odhalenia ide o špekulácie a v konečnom dôsledku môže byť všetko inak. Múdrejší budeme už dnes popoludní. Koho odhalenie Nintenda NX zaujíma, o 16:00 navštívte stránku www.nintendo.co.uk, kde bude trailer zverejnený.  My sa už nevieme dočkať, čím nás Nintendo prekvapí tentokrát. V prípade, ak oficiálne zverejnenie traileru nestihnete, nemusíte sa obávať, ukážku určite neskôr nájdete aj na našej stránke.

Komentuj!