Register

A password will be e-mailed to you.

Počas víkendu sa na PS4 odohral uzatvorený beta test nového Call of Duty, ktorý bol nakoniec predĺžený o jeden deň, keďže ihneď po spustení testu boli problémy so servermi. Hráčom však stačila veľmi krátka doba, aby prišli na celkom vtipnú chybu. Zatiaľ čo v novom Battlefielde sa budete po oblohe preháňať v dvojplošníkoch, v Call of Duty: Infinite Warfare sa vďaka glitchu môžete zahrať na Supermana.

Na Twitteri uverejnil hráč s prezývkou Refine Evil niekoľko videí. Tie ilustrujú, že vďaka určitému prvku výzbroje sa hráč dokáže vo vzduchu udržať ľubovoľne dlhú dobu. Vývojári z Infinity Ward už na Twitteri zareagovali a oznámili, že daný glitch čo najskôr opravia. K tomu vtipne dodávajú, že si máme lietanie užiť, kým sa dá. Sami sa pozrite, ako vás dokáže časť výzbroje (Reaper) spraviť nebezpečnejším.


Počas lietania ste stále zraniteľní, avšak moment prekvapenia bude zrejme na vašej strane. Vyzerá to tak, že beta-test splnil svoj účel a takto sa odhalil jeden z viacerých bugov. Na záver iba pripomíname, že beta test bol prístupný iba pre hráčov, ktorí si nové Call of Duty predobjednali. Tento víkend bude nasledovať druhá časť beta testu, no zahrajú si aj predobjednávatelia na Xbox One, hráči na PS4 si po novom dokonca môžu zahrať všetci, nebudete potrebovať ani predobjednávku CoD: Infinite Warfare a ani členstvo PS Plus.

Komentuj!