Register

A password will be e-mailed to you.

Dočkáme sa po dlhom čase konečne pokračovania skvelej westernovej hry Red Dead Redemption? Tretí diel si hráči pýtajú už veľmi dlho, no zdá sa, že Rockstar Games konečne plánujú ohlásiť tento titul oficiálne.

Hovorí sa o tom už nejaký ten čas, avšak oficiálne potvrdené nám zatiaľ nič nebolo. Autori Rockstar Games (Rockstar San Diego) nám v roku 2010 priniesli jednu z najlepších akčných hier v žánri westernu. Akčná hra z pohľadu tretej osoby odohrávajúca sa v Južnej Amerike a z časti aj v Mexiku si získala u hráčov obrovský úspech, od tej doby síce vyšlo nejaké to DLC, avšak ohľadom pokračovania sa autori oficiálne nerozpovedali.

red-dead-multi

Včera však autori na svojej oficiálnej stránke, ale zároveň aj na Facebooku a Twitteri zverejnili obrázok, ktorý by mohol znamenať ďalšie pokračovanie tejto fantastickej série, ktorá začala svoju púť titulom Red Dead Revolver (ten sa mimochodom nedávno objavil v PlayStation Store medzi PS2 klasikami, ktoré si môžu hráči zakúpiť vo vylepšenej grafike a s podporou trofejí). Podľa špekulácií je nová hra Red Dead vo vývoji už niekoľko rokov a mala by vyjsť na Playstation 4 a Xbox One, avšak oficiálne nie je nič potvrdené. Uvidíme či sa nám v najbližšom čase potvrdia tieto informácie a veríme, že sa v blízkej budúcnosti dočkáme pokračovania. Na internete sa dokonca objavil aj podtitul, ktorý by po Revolver a Redemption mal znieť Retribution.

Komentuj!