Register

A password will be e-mailed to you.

Tak trochu na pozadí záujmu sa pomaly pracuje na originálnej sci-fi akčnej adventúre Echo. Hra nás zaujala zaujímavým konceptom a unikátnou a originálnou štylizáciou.

Hlavná hrdinka hry putuje dlhé roky vesmírom, aby preskúmala záhadný Palác, ktorý vytvorila dávno zaniknutá civilizácia. Jej cieľom je nájsť v Paláci technológiu, ktorá by umožnila vrátiť život niekomu, kto ešte nemal zomrieť. Keď však dorazí na miesto, tak sa pred ňou vynorí obrovský komplex Echo a vonkoncom netuší, čo od neho môže očakávať. V Echu však bude musieť prežiť zvláštne výtvory Paláca, ktorý sleduje každý jej krok a všetko dokáže využiť proti nej.

681810803_preview_cryoroom_screenshot_1080

Hru vyvíja malé dánske štúdio Ultra Ultra a svetlo sveta uzrie vďaka úspechu na Steam Greenlight. Väčšiu časť osemčlenného týmu tvoria bývalí vývojári z IO Interactive, ktorý pracovali aj na sérii Hitman. Podľa vývojárov by Echo malo síce vyjsť až na jar 2017, ale je dobré na ňu upozorniť už teraz.

Originálne stvárnený Palác môžete zhliadnuť v krátkom gameplay videu priamo od vývojárov, ktoré si môžete pozrieť aj s českými titulkami.

Komentuj!

O autorovi

Od útleho veku hráč počítačových hier, holdujúci najmä žánrom RPG, adventúr a stratégií. Rovnako milovník kvalitnej beletristickej a odbornej filozofickej literatúry, študent filozofie a fanúšik európskej aj americkej kinematografie od 30. rokov do 70. rokov 20. storočia.

Súvisiace príspevky