Register

A password will be e-mailed to you.

September je preč a máme tu mesiac október. To znamená, že Ubisoft v rámci osláv svojho tridsiateho výročia dá hráčom ďalší titul zadarmo. Čo to bude tentokrát?

Zatiaľ si vďaka tejto akcii ešte stále môžete stiahnuť slušné open-world preteky The Crew. Tie sa od pôvodného vydania zmenili k lepšiemu, takže určite túto príležitosť neprepásnite.

Októbrovým titulom, ktorý vystrieda The Crew bude neprávom prehliadaná vynikajúca akčná adventúra Beyond Good & Evil. Tá v čase svojho vydania síce dokázala získať srdcia odbornej kritiky, no horšie už to bolo s hráčmi, ktorí rozhodne hru nekupovali ako teplé rožky. I napriek tomu Ubisoft tejto značke verí a v roku 2008 ohlásil, že vznikne pokračovanie. To sme do dnešného dňa síce nevideli priamo v akcii, no posledné dni je okolo pokračovania pomerne rušno. Dozvedeli sme sa, že hra je zatiaľ v predprodukčnej fáze, avšak veci sa hýbu vpred a Michel Ancel – tvorca tejto značky (a taktiež napríklad Raymana) začal zverejnovať nové artworky a oznámil, že máme o hre očakávať viac zaujímavých informácií.

Vráťme sa ale späť k prvému dielu. Ten vyšiel v roku 2003 a ako už bolo spomenuté, odbornú kritiku zaujal. Dôkazom je priemer hodnotení na Metacritic, ktorý sa v prípade PC verzie zastavil na 83%, no také verzie pre Xbox či Nintendo GameCube majú priemer až 87%. Skrátka ide o vynikajúcu hru a ak ste dobrodružstvo Jade a jej strýka menom Pey’j doteraz prehliadali, mali by ste to napraviť, táto hra stojí za to aj po trinástich rokoch.

cuappz-wcaa9ahc

Jedinou podmienkou pre zisk hry je mať svoje vlastné konto v službe Uplay, ktorú ako iste viete prevádzkuje práve Ubisoft. Následne stačí zamieriť na tento odkaz, prihlásiť sa prostredníctvom prihlasovacích údajov zo služby Uplay a následne kliknúť na “GET THE GAME NOW”. A to je všetko, od danej chvíle bude vo Vašej hernej knižnici figurovať titul Beyond Good & Evil. Treba sa však poponáhľať, titul bude dostupný zadarmo iba po obmedzený čas, konkrétne teda jeden mesiac, potom ho opäť vystrieda nejaká ďalšia hra z dielne Ubisoftu.

Ak ste si doposiaľ nepridali do svojej knižnice The Crew určite tak urobte, získate vynikajúcu hru úplne zadarmo. Čas máte do stredy 12. októbra, kedy sa, ako už bolo avizované v úvode, ponuka vymení.

Komentuj!