Register

A password will be e-mailed to you.

Zajtra je deň D, aspoň teda pre fanúšikov Mafie. Prichádza totiž chvíľa, na ktorú čakali milióny hráčov – vychádza tretí diel tejto dnes už legendárnej série. Je jedno, aký máte k tretej Mafii vzťah, či hru nenávidíte, alebo sa jej neviete dočkať. Musíte skrátka rátať s tým, že v najbližších dňoch sa o tejto hre bude hovoriť takmer všade.

Každú väčšiu hru sprevádza pri vydaní aj launch trailer, ktorý má za cieľ ešte viac navnadiť fanúšikov a prípadne aj pomôcť nerozhodným hráčom k tomu, aby otvorili svoje peňaženky a daný titul si zakúpili. MAFIA III nie je výnimkou, aspoň teda čo sa vydania launch traileru týka. Ukážka má síce dobrý spád, no podľa nášho názoru sa nepodaril výber sprievodnej skladby. Táto vec je však vecou vkusu, takže niektorí z Vás môžu hlásiť úplnú spokojnosť.

Zároveň sme sa dozvedeli, koľko si MAFIA III vypýta miesta na Vašom HDD, aspoň teda v prípade PS4 verzie. Kto má chuť sa zajtra pustiť do Lincolnovej cesty za pomstou, ten by si mal nachystať približne 46 GB voľného miesta. Samozrejmosťou je aj Day 1 patch, ktorý by sa mal svojou veľkosťou pohybovať niekde okolo 2,5 GB. Rátame s tým, že pri ostatným platformách to bude veľmi podobné, takže si pre istotu začnite chystať miesto.

Poďme už ale k samotnému traileru, nebudeme predsa chodiť okolo horúcej kaše. Po vzhliadnutí sa s nami určite v komentároch podeľte o Váš názor, či už na trailer alebo na samotnú hru, radi ich uvidíme. 😉

Pre nedočkavcov a lovcov trofejí, prípadne achievementov tu ešte máme odkaz na stránku GameSpotu, kde bol zverejnený kompletný zoznam. Ten je pomerne obsiahly, takže určite budete mať čo robiť, ak budete chcieť získať všetko. Nezabudnite nás sledovať aj v najbližších dňoch, na tretiu Mafiu sa dozaista ešte pozrieme a určite Vám prinesieme aj recenziu, ktorá zodpovie otázku, či presun Mafie do rúk nového štúdia bol tým správnym krokom. Zároveň s hrou vyjde aj mobilný spin-off Mafia III: Rivals, o ktorom nájdete potrebné informácie na tomto odkaze.

Zdroj: PSU, GameSpot

Komentuj!