Register

A password will be e-mailed to you.

Na tohtoročnej E3 dozaista potešilo milióny hráčov oznámenie, že spoločnosť SONY a Activision spojili sily, aby mohli k životu opäť priviesť legendu skákačiek. Reč je samozrejme o Crash Bandicootovi, ktorý v časoch prvej PlayStation patril medzi najpopulárnejšie a najvýznamnejšie herné postavy.

Dnes je situácia celkom odlišná, keďže Crash dlhé roky odpočíval a Activision zrejme netušili, ako sa tejto značky správne chopiť. Po mnohých pokusoch a niekoľkých zrušených hrách sa však Crash vracia. Najbližšie to bude už tento mesiac v titule Skylanders: Imaginators, no omnoho väčší poprask spôsobilo oznámenie remasteru pôvodnej trilógie, vďaka ktorej sa z Crasha stal pojem. Horšou správou bolo však to, že sme nedozvedeli takmer žiadne ďalšie relevantné informácie. Jediné tri skutočnosti, s ktorými sme mohli disponovať je rok vydania – 2017, že remaster má na starosť spoločnosť Vicarious Visions a pôjde o exkluzivitu pre PlayStation 4.

crash_bandicoot_by_mestarstudios

Trochu svetla do celej situácie možno vniesol fínsky obchod VPD.fi. Ten do svojho e-shopu zaradil titul Crash Bandicoot Remastered, pri ktorom uviedol dátum vydania na 28. február 2017 a rovno aj s cenou 49,99 €. Zatiaľ nemožno považovať podobné zaradenie do ponuky ako definitívu, no možno ide o celkom príjemné prekvapenie. Veď kto by si opäť netúžil zahrať Crash Bandicoot, Crash Badicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot 3: Warped v modernejšom prevedení?

crash

Ak by bol dátum vydania správny, o remastrovanej kolekcii by sme sa mohli dozvedieť nové informácie začiatkom decembra na PlayStation Experience 2016. Zatiaľ je dostupné iba skutočné minimum informácií, nakoľko nevieme takmer vôbec nič. Hráči by určite chceli vedieť, či pôdne o remaster s novou grafikou, prípadne bude iba starý vzhľad prerobený do vyššieho rozlíšenia. Otázok je každopádne viac, no na odpovede si ešte budeme musieť počkať. My však máme v jednej veci jasno už teraz, Crasha berieme Day 1. A Vy?

Zdroj: Rectify Gaming

Komentuj!