Register

A password will be e-mailed to you.

Horor Outlast bol v čase vydania príjemným prekvapením, čo sa odrazilo najmä na obľúbenosti hry medzi hráčmi. Tento fakt ešte podporilo DLC Whistleblower, ktoré doplnilo príbeh pôvodnej hry. Bolo iba otázkou času, kedy sa ukáže plnohodnotné pokračovanie. To autori z Red Barrels potvrdili ešte v roku 2014, no následne bolo o hre ticho.

V roku 2015 bolo mlčanie zo strany autorov prerušené a v októbri priniesli prvý teaser. Neskôr samozrejme mediálnu kampaň podporili viacerými videami či informáciami o hre, veď titul mal pôvodne vyjsť už túto jeseň. Bohužiaľ, autori v auguste oznámili, že hra dorazí až v roku 2017, čo dozaista mnoho hráčov sklamalo. Ak však tento odklad prispeje ku kvalite finálneho produktu, určite sa oplatí chvíľu počkať.

Aby Red Barrels hráčov potešili a trochu im spríjemnili čakanie na nový diel, urobili celkom pekné prekvapenie. Dnes v noci sa totiž objavilo v PlayStation Store demo, ktoré viac – menej nikto nečakal. Autori síce dávali náznaky, že hráčov niečo ohľadom Outlastu II v blízkej dobe postretne, avšak vydanie demoverzie by asi tipoval málokto. Demo verzia má približne 5 GB, takže ak sa nebojíte, určite si túto ukážku stiahnite.

Outlast II first screen

Pre PC a Xbox One demo zatiaľ dostupné nie je, avšak všeobecne sa očakáva, že sa tak stane v najbližších dňoch. Podľa doterajších informácií ešte demo nie je dostupné vo všetkých krajinách, no našťastie SK i CZ PlayStation Store demo ponúkajú na stiahnutie, takže Vám nič nebude brániť v tom, aby ste sa vybrali medzi zopár bláznov a bojovali o holý život hlavného hrdinu. Ak Vás hra zaujala a chcete o nej dozvedieť viac, zamierte na tento odkaz, dozviete sa napríklad o tom, čo autorov inšpirovalo pri písaní príbehu.

Zdroj: VG247

Komentuj!