Register

A password will be e-mailed to you.

Pomerne známe vývojárske štúdio našich severných susedov, CI Games, už nejakú dobu pracuje na novej hre. Tou je tretí diel série Sniper: Ghost Warrior, a pred pár dňami nám odhalili nový trailer. Ten má síce krátku stopáž, avšak pomerne vkusne do neho vložili náznaky nových možností. Ak to totiž neviete, Sniper: Ghost Warrior 3 nebude úplne nasledovať svojich predchodcov, ale skúsi sa vydať iným smerom.

Prvé dva diely boli zamerané na lineárny postup hrou v pekných prostrediach. CI Games v snahe oživiť zabehnuté mechanizmy už dopredu avizovali, že hra bude koncipovaná ako open-world, čo prináša miernu zmenu hrateľnosti. Podľa slov autorov bude herný svet rozdelený na časti, a budú sa v ňom nachádzať rôzne frakcie, spolu s vedľajšími úlohami. To zabezpečí, že postup si budeme môcť naplánovať a previesť podľa vlastných predstáv.

Doteraz patrili hry Sniper: Ghost Warrior medzi priemerné kúsky, ktoré za nižšiu cenu ponúkli primeranú zábavu. Taktiež história CI Games ukazuje, že majú na svedomí iba jemne nadpriemerné tituly, ako napríklad Alien Rage alebo Enemy Front. Preto budeme brať slová autorov s rezervou a uvidíme, ako to naozaj dopadne. Samozrejme hra nevzbudzuje prehnané očakávania, avšak mohla by byť príjemným spestrením nového roku. Ako avizuje aj trailer, vychádza 27. januára 2017.

Komentuj!