Register

A password will be e-mailed to you.

Už od predstavenia má Mafia 3 svojich odporcov a celkom masívna mediálna kampaň ich ani po množstve videí neutíšila. Teraz sa od 2K Games dozvedáme ďalšiu nepriaznivú správu. Vydavateľ sa totiž rozhodol neposkytnúť recenzentské kópie pred vydaním hry. 

Vydavateľ tak pôjde proti prúdu, pretože väčšinou je štandardom, aby recenzenti mohli začať hrať už pred vydaním. Taktiež samotné 2K Games historicky s poskytovaním kópií predčasne nemalo veľké problémy. Má to samozrejme svoje výhody, recenzie tak môžu byť už pripravené v deň vydania a hráči tak okamžite vedia, na čom sú. Občas sa ale stane, že z rôznych príčin kópie k dispozícii nie sú. Vydavatelia to zdôvodňujú napríklad tým, že na správne odhadnutie online zložiek hier je potrebné ju hrať až po vydaní, teda s veľkou základňou iných hráčov.

Mafia-III-Box-Art

Proti tomuto sa ťažko namieta, avšak konkrétny prípad Mafie 3 je iný. 2K Games totiž neuviedli žiadny dôvod na takúto zmenu politiky. Mafia 3 nemá masívnu online zložku, takže vyjadrujeme mierne obavy. Aj keď to nutne nemusí znamenať, že hra dopadne zle, nie je to dobré znamenie. Teraz môžeme aspoň tipovať, ktorý magazín predvedie lepší speedrun za honbou o prvú recenziu.

Komentuj!