Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Sniper Elite je tu s nami už pomerne dlhú dobu, veď prvý diel vyšiel v roku 2005. Hoci sa hodnotenia v priemere vždy pohybovali okolo 70%, alebo ak chcete 7/10, ostreľovačská séria dokázala predať viac ako 10 miliónov kópií. I vďaka tomu sa chystá štrvtý diel, ktorý nás tentokrát zavedie do Talianska.

Základné informácie o hre sme Vám už priniesli v predošlých článkoch, takže ak si chcete o Sniper Elite 4 prečítať viac, odkážem Vás na článok o predstavení hry a článok venovaný prvému in-game videu. Je to lepšie ako opätovne vypisovať už raz povedané. V spomínaných článkoch nájdete napríklad informácie o rozlohe herného sveta v porovnaní s predošlým dielom, taktiež rok, v ktorom sa bude misia hlavného hrdinu Karla odohrávať tentokrát, no to rozhodne nie je všetko.

Dosť však o predošlých článkoch, poďme sa pozrieť na prvý gameplay trailer, ktorý ponúka presne to, čo fanúšikovia od titulu očakávajú. Vo videu sa nachádza dostatok akcie, kradmý postup, pre sériu charakteristické röntgenové zabitia, skrátka Sniper Elite so všetkým, čo k tomu patrí. A nebude chýbať ani sám veľký Führer.

Na záver iba pripomenutie, že titul po odklade z tohto roku vyjde 14. februára (ak sa teda nič nepokazí) pre platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. My v redakcii sa už na vydanie celkom tešíme. A čo Vy?

Komentuj!