Register

A password will be e-mailed to you.

Akákoľvek zmena vášho Battletagu vás už vyjde pomerne draho. Štúdio Blizzard Entertainment sa totiž rozhodlo zamedziť neustálym zmenám nickov a po novom si za to budete musieť poriadne priplatiť.

K podobnému rozhodnutiu už skôr pristúpil aj Microsoft, no stále ide o pomerne kontroverznú novinku, ktorá bude zrejme výrazne rozdeľovať hráčov. Na jednu stranu je pravda, že nemá zmysel neustále meniť svoj nick, na druhú stranu je však sporné spoplatňovať niečo podobné tak relatívne vysokou čiastkou. Blizzard totiž požaduje za tento úkon od hráčov rovných 10 dolárov, čo naozaj nie je malo. Prvá zmena Battletagu je našťastie zdarma, no druhá a tie dalšie už nie.

s5vvjxtj33ab1333994894833

Dôvod tohto rozhodnutia je z ich pohľadu viacmenej jasný, no i tak je diskutabilné, či je správne účtovať si za niečo podobné nemalú sumu.  Za tie isté peniaze si totiž priamo v Battle.net Shope môžete kúpiť jednu z klasík ako Diablo II, či Warcraft III: Reign of Chaos, alebo ich datadisky, Diablo II: Lord of Destruction a Warcraft III: The Frozen Throne.  A to sa určite oplatí viac, teda za predpokladu, že ich nevlastníte. Ak sa nám však snaží Blizzard naznačiť toto, potom sa mu to určite darí.

Komentuj!