Register

A password will be e-mailed to you.

Najnovší diel Call of Duty s podtitulom Infinite Warfare to u hráčov nemá vôbec jednoduché. Prvý trailer schytal kritiku snáď zo všetkých strán a dalo by sa povedať, že celkom neoprávnene, veď nový diel opäť ponúkne to isté, čo aj tie predošlé. Nech už je to s Call of Duty hociako, jedno treba uznať, autori venujú trailerom dostatok starostlivosti a tie sa vďaka tomu nemusia vôbec hanbiť.

Najnovší, príbehový trailer skutočne pôsobí epicky a je jedno, či hru plánujete hrať, alebo iba nad ňou mávnete rukou. Nový trailer sa oplatí pozrieť, nechýba mu vôbec nič. Správna drsná atmosféra – máme, epické výbuchy a scenérie – máme, výlet do vesmíru – máme, skrátka všetko čo od poriadnej akčnej jazdy očakávate. Za podobný trailer by sa určite nehanbil žiaden hollywoodsky blockbuster, tak prečo by sa mala videohra. Autorom z Infinity Ward sa príbehový trailer podaril (a to hovorím ako človek, ktorý so sériou skončil po Call of Duty 2), veď sa presvedčte sami.

Na záver iba pripomíname, že Call of Duty: Infinite Warfare vyjde 4. novembra pre platformy PC, PS4 (hra bude Day 1 podporovať aj vylepšený vizuál pre PS4 Pro) a Xbox One. V prípade, ak Vás hra zaujala, určite sa oplatí porozmýšľať nad kúpou špeciálnej edície, keďže k nej obdržíte aj remaster Call of Duty: Modern Warfare, ktorý mnoho hráčov považuje za vrchol celej série.

Komentuj!