Register

A password will be e-mailed to you.

Je tomu zhruba týždeň, čo sa na internete začali objavovať náznaky, že Ubisoft predsa len chystá vydať Assassin’s Creed aj tento rok (podsériu Chronicles nerátame, tá za veľa nestála). Nemalo sa však jednať o úplne nový diel, ale kompiláciu dobrodružstiev asasína menom Ezio Auditore da Firenze, ktorý patrí medzi najobľúbenejšie postavy z celej série.

O čom sa najskôr šepkalo je dnes skutočnosťou, nakoľko Ubisoft včera vo večerných hodinách oficiálne potvrdil vydanie Assassin’s Creed The Ezio Collection. Ako si môžete všimnúť na nasledovnom obrázku, kolekcia má naplánovaný dátum vydania na 17. november tohto roku.

plagat

Kolekcia sa bude skladať z titulov Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood, Assassin’s Creed: Revelations a chýbať nebudú ani krátke animované filmy Assassin’s Creed: Lineage a Assassin’s Creed: Embers, v ktorom sa príbeh Ezia Auditore uzatvoril. Zároveň máme rátať so všetkými DLC, ktoré pre spomínané hry vyšli, avšak multiplayer, ktorý sa v týchto tituloch objavil v rámci série po prvý krát prítomný nebude. Ako sme už spomínali v predošlom článku, hry budú bežať v 1080p pri 30 FPS, no grafická stránka by mala byť oproti pôvodným verziám vylepšená. Ohlásenie kolekcie sprevádzalo aj vydanie nasledovného oznamovacieho traileru:

Zatiaľ nie je zrejmé, či sa hry dočkajú aj CZ lokalizácie, ktorá je v súčastnosti u hier od Ubisftu už akýmsi štandardom, na túto informáciu so budeme musieť počkať. Kolekcia vyjde na konzolách PS4 a Xbox One, takže ak ste náhodou Assassin’s Creed II a jeho priame pokračovania nehrali v čase vydania, budete mať ideálnu príležitosť na nápravu. V rámci série a aj samotného žánru sa totiž tieto tituly radia medzi to najlepšie.

Zdroj: Ubiblog, IGN

Komentuj!