Register

A password will be e-mailed to you.

Včerajšia akcia PlayStation Meeting priniesla viacero zaujímavých správ pre vlastníkov konzol PlayStation.  Zaujala však aj predstavením úplne prvej ukážky mimoriadne očakávaného titulu Mass Effect: Andromeda.

mass-effect-andromeda-stills1Andromeda začína úplne novú kapitolu v tejto sérii a z Mliečnej cesty presúvame do galaxie s rovnomenným názvom. Novým protagonistom bude hráčska postava nazvaná Ryder, ktorej prvoradou úlohou bude hľadať a kolonizovať nové planéty. Viac o deji zatiaľ nevieme, avšak je úplne logické, že Bioware zatiaľ informáciami šetrí.

Prvé vypustené  video na prvý pohľad neponúka veľa informácií a slúži skôr ako krátka ochutnávka toho, čo bude nasledovať. Hoci ide iba o zábery z pre-alpha verzie, i tak dokáže upútať svojou atmosférou, čo je jednoznačné plus. Niektoré prvky by ešte potrebovali doladiť, ale samotný vizuál je i napriek tmavšiemu ladeniu pôsobivý. Prezentované video je slovami Aaryna Flynna z Bioware určené pre 4K rozlíšenie, ale vychutnať sa dá aj bez neho.

Na hru si ešte chvíľu počkáme, nakoľko oficiálne má byť vydaná až v prvom kvartáli roku 2017. Plnohodnotného predstavovacieho traileru sa však pochopiteľne dočkáme už skôr a to 7. novembra 2016, teda počas N7 day. Bude Andromeda tým titulom, ktorý vráti Bioware späť medzi úplnú špičku? Pevne v to veríme.

 

Komentuj!