Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes je deň s veľkým D, najmä pre značku PlayStation. V New Yorku čoskoro započne PlayStation Meeting, čiže akcia, kde spoločnosť SONY predstaví nové zariadenia z rodiny PlayStation.

O PlayStation 4 “Slim” sme už samozrejme písali, keďže sa predajcovia zo Spojených Arabských Emirátov postarali spoločnosti SONY a celkom slušný “škrt cez rozpočet”. Konečne by sme sa však mali dočkať aj oficiálneho oznámenia tohto zariadenia. To však samozrejme nie je všetko a okrem zmenšenej PS4 by sme sa mali dozvedieť prvé – posledné o PlayStation 4 s pracovným označením NEO, ktorý by v porovnaní s klasickou PS4 mala priniesť predovšetkým vyšší výkon. Aký nakoniec bude výkon tohto zariadenia, kedy sa dostane do predaja a aká bude cena – to všetko by sme sa mali dozvedieť.

Všeobecne sa očakáva, že ani PlayStation VR nebude opomenuté, keďže vydanie virtuálnej reality od SONY je “za rohom”. Či uvidíme aj nové hry, prípadne sa dočkáme iba nových záberov z už známych titulov zatiaľ nie je jasné, no načo si zbytočne kaziť túto akciu, veď práve samotné oznámenia bývajú najzaujímavejšie. Dosť bolo rečí, tu máme odkaz, kde bude možné celú akciu sledovať. Priamy prenos sa začína v čase 15:00.

 

Komentuj!