Register

A password will be e-mailed to you.

Počas výstavy PAX West prišlo k oficiálnemu oznámeniu o prídavnom obsahu do hry Mafia III. Okrem troch príbehových DLC sa fanúšikovia môžu tešiť aj na menšie rozšírenia, ako napríklad rôzne oblečenie, pridanie ďalších možností úprav vozidiel alebo nové preteky.

Väčšina menších prídavkov bude zadarmo dostupná pre všetkých majiteľov  hry.Okrem rôzneho oblečenia pre hlavného protagonistu Lincolna Claya, sa bezplatné rozšírenie týka aj prvkov, ako úprava áut, alebo zbraní. Už 30 dní po vydaní Mafie III naviac každý majiteľ hry dostane prvý dodatočný balíček. Ten bude obsahovať pozlátenú variantu pušky, pozlátenú brokovnicu a zlatý Colt 1911 s tlmičom.

130094
Najväčšiu pozornosť si ale pochopiteľne zasluhuje trojica príbehových DLC. Všetky tri platené DLC budú obsahovať nielen nové príbehy a postavy, ale aj rôzne nové zbrane, obleky a preteky. Všetky budú súčasťou Season Passu, ale zakúpiť si ich samozrejme budete môcť aj samostatne.

Prvé DLC s názvom Faster, Baby! Bude zamerané prevažne na autá, dramatické naháňačky a kaskadérske kúsky. V nom bude Lincoln spolupracovať s Roxy Laveau pri pokuse o zneškodnenie skorumpovaného šerifa, ktorý na okraji mesta New Bordeaux terorizuje aktivistov pre ľudské práva.

130089V druhom príbehovom DLC Sign of the Times sa náš hlavný hrdina vydá po stopách kultu zodpovedného za rituálne vraždy v New Bordeaux. Pátranie po kulte ho však zavedie až do srdca starej bažiny, kde sídli zvláštny spolok závislý na drogách.

130091A nakoniec, v treťom DLC Stones Unturned sa Lincoln, spolu s agentom CIA Johnom Donovanom pozrie až do Vietnamu. Privedú ich tam okolnosti spojené s neľútostným protivníkom, ktorý sa objavil už v New Bordeaux.

130092Hangar 13 a 2K Czech na výstave PAX West predstavili aj nové gameplay video zo základnej hry, ktoré vám teraz ponúkame. Samotná hra vychádza 7. októbra,

Komentuj!