Register

A password will be e-mailed to you.

Oznámenie nádejne vyzerajúceho hororu Allison Road pre osobné počítače vzbudilo u hráčov vysoké očakávania, o to viac, že v ňom viacerí videli duchovného nástupcu P.T. Titul však bol pred nejakým časom zrušený a vyzeralo to, že sa ho už nedočkáme. O to pozitívnejším prekvapením je nedávne ohlásenie, že hra je znova vo vývoji.

Pod Allison Road malo byť pôvodne podpísané novo založené britské štúdio Lilith Ltd, avšak toto už po novom neplatí.  Hra je aktuálne vyvíjaná pod hlavičkou Far From Home, no znova pod vedením pôvodného tvorcu hry Chrisa Keslera a jeho manželky. Tentokrát však už bez vydavateľa Team17, nakoľko sa predpokladá, že za zrušením stáli práve aj určité spory medzi tvorcami a samotným Team17.

indie-horror-allison-road-gameplay-trailer-and-details-are-here-and-they-re-terrifying-483645

Christian Kesler sa nechal v rozhovore pre server IGN počuť, že po krátkom odpočinku a načerpaní novej motivácie sa rozhodol znova nahliadnuť na svoj projekt a zhodnotiť ho ako celok. To ho nakoniec doviedlo k rozhodnutiu pokračovať ďalej, ale už s určitými zmenami v príbehu a hrateľnosti. O niečo horšou správou je, že Christian Keslers sa momentálne stará o vývoj prakticky len sám a preto sa nedá vôbec odhadnúť, kedy a či sa mu titul podarí dokončiť. Odhodlanie mu však podľa vlastných slov nechýba a pokiaľ si to bude situácia žiadať, je pripravený zohnať ďalších ľudí.  My mu rozhodne držíme palce a veríme, že sa mu podarí jeho úsilie dotiahnuť do zdarného konca.

Komentuj!