Register

A password will be e-mailed to you.

Séria závodných titulov Forza patrí medzi to najlepšie vo svojom žánre. Pre priaznivcov simulácií (i keď nie hardcore) je tu podséria Motorsport, no a milovníci arkád zase majú k dispozícii Horizon. Tento rok sa k nám prirúti nové pokračovanie Horizonu, ktoré hráčov zavedie do slnečnej Austrálie, no dnes sa budeme baviť o podsérii Motorsport, keďže práve jej zatiaľ posledný diel je tento víkend zadarmo. I keď je v tom jeden menší háčik…

K tomu, aby ste si mohli zadarmo zahrať výborné závody Forza Motorsport 6 budete potrebovať členstvo Xbox Live Gold, bez neho máte bohužiaľ smolu, k titulu sa nedostanete.

Okrem tejto zlej správy však máme aj dobrú, ktorá určite záujemcov o vyskúšanie poteší. V prvom rade to je dostupnosť kompletného titulu so všetkým obsahom, v tomto smere na Vás nečakajú žiadne obmedzenia. Taktiež nie je hranie obmedzené časovým limitom, takže môžete hrať celý víkend o rána do večera. Samozrejme, hra Vám nezostane zadarmo navždy, v pondelok už bude táto akcia iba minulosťou.

Ak ste náhodou Forzu Motorsport 6 doposiaľ prehliadali a máte zaplatené členstvo Xbox Live Gold, určite svoj rest napravte, ide u skutočne kvalitnú hru, ktorú Vás možno presvedčí ku kúpe. Ak o hre potrebujete viac informácií, naša recenzia Vám určite pomôže. Na záver už iba pripomíname, že akcia potrvá do nedeľňajšieho večera, takže netreba zbytočne strácať čas.

Komentuj!