Register

A password will be e-mailed to you.

Baví vás písanie a chcete sa v ňom zdokonaľovať? Radi hráte hry, alebo sledujete herný hardware a máte určitý prehľad o tom, čo je nové na scéne? Ak chcete byť súčasťou nášho tímu a získať s tým spojené niektoré výhody, možno ste práve vy “náš” človek! V prípade, že sa chcete v budúcnosti viac venovať tejto oblasti, naučiť sa pracovať v redakčnom systéme a získať skúsenosti s prácou v kolektíve, vďaka nám na to máte možnosť. Možnosť, od ktorej sa neskôr môžete odraziť aj vyššie. 

video-games

Podmienky, ktoré je potrebné spĺňať sú pomerne jednoduché. Ak máte doma PlayStation 4, Xbox One alebo herné PC, v tom prípade spĺňate podmienku číslo jeden. Tou druhou je základná znalosť gramatiky a štylistiky. Ak v písaní nemáte prax, vôbec nič sa nedeje, no určité skúsenosti sú samozrejme výhodou. Hľadáme férových ľudí so skutočným záujmom a so schopnosťou si plniť záväzky. Od nikoho nevyžadujeme dennodennú aktivitu bez prestávky, tak to u nás nefunguje, avšak byť redaktorom so sebou predsa len prináša určitú zodpovednosť. K tomu patrí chuť venovať sa stránke a ochota zaskočiť za ostatných, čo by malo platiť aj opačne.

videogamejournalismhistory_3

Určite nehľadáme niekoho na krátky záskok, ale plnohodnotných členov tímu. Ak si nie ste istí, či by ste to zvládli, nemusíte sa báť, pomôžeme vám tak, ako sa len budeme môcť. 🙂 Učený z neba predsa nikto nespadol a chyby sa pritrafia každému. Čo však netolerujeme, to je kopírovanie článkov z iných webov systémom CTRL + C, CTRL + V, prípadne doslovný preklad z cudzieho jazyka od A po Z. Druhé šance za podobné prípady u nás nie sú. Ako by ste sa cítili vy, ak by niekto spravil niečo podobné vám a vašu prácu vydával za svoju? Asi nás chápete.

farebne na svetle

Zaujala vás naša ponuka? Ak áno, budeme od vás požadovať napísanie článku, prípadne recenzie. Výber necháme na vás, no podmienkou je rozsah nad 700 slov a zaslať ju na adresu naborsomhracsk@gmail.com. V prípade zaslanej recenzie bude výhodou, ak pôjde o titul, ktorý na našej stránke doposiaľ nebol recenzovaný. V prípade, že by sme vás do redakcie vybrali, môžeme vašu prácu bezprostredne uverejniť na našich stránkach. Ak si stále myslíte, že na to nie ste tá pravá osoba, nevadí, posuňte však náš článok ďalej, prípadne priamo oslovte niekoho, o kom si myslíte, že by mohol byť tou správnou osobou. Všetkým uchádzačom odpíšeme priamo a čo najskôr. Tešíme sa na vaše práce.

Komentuj!