Register

A password will be e-mailed to you.

Tlačová správa

Nové produkty zahŕňajú 2.1 HD herné reproduktory so vstavanou zvukovou kartou/DAC, zvukový all-in-one systém pod monitor so zosilnenou konštrukciou a 5-timi meničmi, plne programovateľnú klávesnicu a presnú myš – to všetko so 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora 

KOLÍN, Nemecko August 2016 Spoločnosť Creative Technology Ltd. ukáže svoj rad nových herných periférií Sound BlasterX na premiére herného veľtrhu Gamescom 2016.

Predpremiéra produktov

  • Úplne nový systém herných reproduktorov 2.1 USB so vstavanou zvukovou kartou/DAC a 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora. Systém poskytuje špičkový výkon o sile 120W.
  • Unikátny all-in-one zvukový systém pod monitor so zosilneným dizajnom, vyznačujúci sa sofistikovaným 5-meničovým riešením poskytuje pohlcujúci a miestnosť vyplňujúci zvuk. Zvukový systém tiež prichádza so vstavaným procesorom Sound Blaster a 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.
  • Úplne nová plne programovateľná profesionálna mechanická herná klávesnica radu Sound BlasterX so 16,8 miliónmi farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.
  • Úplne nová vysokorýchlostná  presná herná myš radu Sound BlasterX s ľubovoľným nastavením odozvy a krásnymi obrysmi 16,8 milióna farieb reakčného systému osvetlenia Aurora.

sbx_s5

Herná zóna BlasterX

Na stánku Creative budú mať účastníci tiež šancu vyskúšať si slúchadlá a vysoko výkonné herné súpravy Sound BlasterX v špeciálnej hernej zóne BlasterX. Účastníci budú mať možnosť denne si zahrať herné prestrelky s poprednými európskymi a americkými eSports tímami, ako sú Epsilon eSports a compLexity Gaming tím. Herná zóna bude podporená v spojení s popredným predajcom počítačového hardvéru v Nemecku Caseking.de a spoločnosťou Creative, a taktiež bude obsahovať prémiové high-endové herné kreslá značky noblechairs, ktorých dizajn bol inšpirovaný interiérom luxusných športových vozidiel – všetko navrhnuté v Nemecku.

sbx_avenger

Ako súčasť technologickej výstavy budú zobrazené nasledovné herné súpravy snov, ktoré zahŕňajú:

  • Caseking’s King Mod Bionic Eruption, i7-6700K @ 4.5 GHz, špeciálne vodou chladený PC v Phanteks Enthoo Luxe ráme s grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 1080, 250 GB SSD a 8 GB RAM
  • Caseking’s King Mod Big Box Pandora, i5-6600K @ 3.5 GHz, vodou chladený All-in-One PC v BitFenix Pandora ATX ráme s grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1070, 128 GB SSD a 8 GB RAM
  • Creative Sound BlasterX Katana alebo Kratos S5 herné reproduktory
  • Creative Sound BlasterX H7 alebo H5 slúchadlá s mikrofónom
  • Creative BlasterX Senz3D kamera s rozšíreným snímaním do hĺbky, dvojitý CES oslávenec za inovácie (CES Innovation Awards Honoree)

Celú radu Sound BlasterX, rovnako ako aj pripravované zvukové systémy a periférie budú predstavené na veľtrhu Gamescom 2016. Pre viac informácií o Sound BlasterX na Gamescome a o sérii Sound BlasterX, navštívte stránku BlasterX.com.

Komentuj!