Register

A password will be e-mailed to you.

Práve dnes začína v Kolíne nad Rýnom tohtoročný Gamescom. Takmer vždy sa možno spoľahnúť na to, že autori vydávajú práve pre účely podobných akcií nové ukážky k svojim titulom. Nie je tomu inak ani v spojitosti s očakávaným pokračovaním série MAFIA, ktorá sa v októbri rozrastie o tretí diel.

Ako iste viete, tretia MAFIA sa opäť posunie do iného obdobia, než jej predchodcovia. Tentokrát sa pozrieme do mestečka New Bordeaux roku 1968, kde nám bude vyrozprávaný príbeh vojnou ostrieľaného Lincolna Claya, ktorý po návrate z vojny bude musieť riešiť ďalšie problémy. Hlavným motívom bude pomsta, ale to už iste viete, o titule MAFIA III sme písali už mnohokrát.

Čo ponúka nová ukážka?

Nový trailer sa zameriava na lúpež banky, ktorá tejto sérii nie je cudzia, určite si mnoho z Vás spomenie na názov misie z prvého dielu, kde sa hlavný hrdina venoval podobnej “aktivite”. Tentokrát je však v hlavnej úlohe Lincoln spolu s Giorgim. Traileru rozhodne nechýba atmosféra, dobrý strih, akcia a správne zvolená hudba, takže si autori z Hangar 13 a vydavateľ 2K môžu v rámci propagácie titulu odškrtnúť ďalší vydarený pokus. Dosť bolo rečí, poďme už na samotný trailer, ktorý ako už je u Mafie zvykom oplýva aj českými titulkami.

Na záver iba pripomíname, že MAFIA III vyjde 7. októbra pre PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Mafia-III-Box-Art

Komentuj!