Register

A password will be e-mailed to you.

DICE spoločne s EA dokázali vďaka Battlefieldu 1 vzbudiť u hráčov obrovský záujem, čo sa odzrkadľuje aj na rôznych fórach, kde hráči s napätím očakávajú každú jednu novú informáciu o samotnej hre. Vydanie hry je naplánované na 21. október, no ako to už pri multiplayerových tituloch býva zvykom, pred samotným vydaním je potrebné titul otestovať prostredníctvom beta testu. A beta titulu Battlefield 1 je “za rohom”…

Deň D, kedy sa započnú boje je 31. august. Tentokrát sa dočkajú všetky platformy, takže PC, PS4 a Xbox One, nikto nepríde skrátka. Kto má záujem dostať sa do bety skôr, musí navštíviť tento odkaz a zaregistrovať sa do programu Battlefield Insider. Musíte tak však urobiť do 21. augusta, inak budete musieť počkať do regulárneho zahájenia.

V beta teste by mali byť hráčom dostupné dva herné režimy a jedna mapa, konkrétne Sinai Desert. Z názvu je azda každému jasné, že pôjde o púštnu mapu a i my sa už nevieme dočkať, čím nás DICE dokáže v tejto mape prekvapiť. Ako už bolo spomenuté, dostupné budú dva režimy, a to dobre známy Conquest, ku ktorému sa pripojí ešte režim Rush. V režime Conquest sa proti sebe postaví až 64 hráčov a pomerajú si svoje sily ako v pozemných súbojoch, tak i vo vzduchu. Viac k tomuto režimu asi dodávať netreba, kto pozná Battlefield, pozná aj Conquest. V Rush režime sa počet hráčov zníži na 24, pričom pôjde o “klasickú” kombináciu – jeden tím útočí, druhý zase bráni svoje stanovište.

Takže nezabudnite, ak si chcete užiť betu Battlefield 1  s predstihom, mali by ste sa zaregistrovať do Battlefield Insider programu, v opačnom prípade sa vidíme na bojisku 31. augusta.

UPDATE

Známy už je i dátum, kedy sa beta test skončí a treba povedať, že DICE a EA dajú hráčom pomerne dostatok času na testovanie, keďže koniec beta testu je naplánovaný na 8. september (a možno dôjde k predĺženiu aj na víkend, t. j. do 11. septembra, ale s tým zatiaľ netreba počítať). Bohužiaľ tu však máme i jedno upozornenie pre hráčov na Xbox One, ak si chcete betu vyskúšať, musíte mať predplatenú službu Xbox Live Gold, v opačnom prípade si nezahráte. Hráčov na PlayStatione sa to však netýka, tí PS Plus k hraniu nepotrebujú. Ide o pomerne zvláštny krok zo strany DICE a EA, ale ako sa hovorí, darovanému koňovi na zuby nepozeraj.

Komentuj!