Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý mesiac sme Vám priniesli informáciu o tom, že francúzsky gigant Ubisoft v rámci osláv svojich 30. narodenín ponúkol zadarmo už druhý titul – Tom Clancy’s Splinter Cell. Oslavy potrvajú až do konca kalendárneho roku, takže ešte niekoľko titulov nám po Prince of Persia: The Sands of Time a spomínanom Tom Clancy’s Splinter Cell Ubisoft “podaruje”. Už budúci týždeň titul číslo dva vystrieda tretia hra a my už teraz vieme, o akú hru pôjde.

Tretím titulom, ktorý v rámci týchto osláv Ubisoft naservíruje hráčom bude vynikajúca skákačka Rayman Origins. Stane sa tak už budúci týždeň, konkrétne od 17. augusta. Ide o štvrtý diel (ak berieme do úvahy iba hlavné hry) bláznivých dobrodružstiev Raymana a jeho priateľov, ktorý vyšiel v koncom roku 2011 pre PC, PlayStation 3, PlayStation VITA, Xbox 360, Nintendo Wii a Nintendo 3DS. Hra sa stretla s výborným prijatím, verzie pre veľké konzoly sa podľa serveru Metacritic pohybovali v priemere od 87 % (PS3 a X360) až po circa 92 % (Wii), vynikajúce hodnotenia hra dostávala jednoducho všade. Ak ste náhodou odporcami skákačiek a myslíte si, že sú to hry pre malé deti, mali by ste Rayman Origins vyskúšať, užijete si kopec zábavy, v neskorších úrovniach aj slušné výzvy a to všetko v nádhernej “kreslenej” grafike a za sprievodu veľmi podareného soundtracku.
headerJedinou podmienkou pre zisk hry je mať svoje vlastné konto v službe Uplay, ktorú ako iste viete prevádzkuje práve Ubisoft. Následne stačí zamieriť na tento odkaz, prihlásiť sa prostredníctvom prihlasovacích údajov zo služby Uplay a následne kliknúť na “GET THE GAME NOW”. A to je všetko, od danej chvíle bude vo Vašej hernej knižnici figurovať titul Rayman Origins. Treba sa však poponáhľať, titul bude dostupný zadarmo iba po obmedzený čas, konkrétne teda jeden mesiac, potom ho opäť vystrieda nejaká ďalšia hra z dielne Ubisoftu.

Ak ste si doposiaľ nepridali do svojej knižnice Tom Clancy’s Splinter Cell určite tak urobte, získate vynikajúcu hru úplne zadarmo. Čas máte do budúcej stredy, kedy sa, ako už bolo avizované v úvode, ponuka vymení.

Komentuj!