Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty: Modern Warfare patrí medzi najobľúbenejšie časti tejto série, a preto nie je žiadnym tajomstvom, že mnoho hráčov sa remaster teší omnoho viac ako na nový diel Infinite Warfare. Bohužiaľ, bez zakúpenia Infinite Warfare sa k remastru nebude dať dostať, čoho si Activision, vydavateľ tejto série dobre uvedomuje. Doposiaľ sme gameplay ukážok zo zmieneného remastru nemali mnoho, no s blížiacim sa dátumom vydania bude určite ukážok pribúdať, aby ku kúpe bolo nalákaných čo najviac hráčov. Teraz tu máme jednu z nich, ktorá ukazuje druhú misiu z prológu.

Kto z Vás Call of Duty: Modern Warfare hral, tomu je misia s názvom Crew Expendable určite dobre známa. Práve na túto sa budete môcť pozrieť prostredníctvom priloženého videa a posúdiť, ako remaster vylepšuje pôvodnú hru. Nebudeme zbytočne chodiť okolo horúcej kaše, Captain Price už volá do akcie. A aby sme nezabudli, v závere videa sú aj zábery z iných častí hry.

Ak by Vám jedno video nestačilo, máme pre Vás ešte jedno, ktoré síce pochádza z rovnakej pasáže, no porovnáva pôvodnú hru s remastrom, takže si grafické vylepšenie môžete pozrieť pekne vedľa seba. Stačí Vám tento pokrok na to, aby ste siahli po svojich úsporách / výplatách a zakúpili si Legacy, Legacy Pro, prípadne Digital Deluxe edíciu Call of Duty: Infinite Warfare? Dajte nám vedieť do diskusie.

Call of Duty: Infinite Warfare vyjde tento rok, presnejšie 4. novembra pre platformy PC, PS4 a Xbox One. Pre predplatiteľov bude pripravený menší bonus, a to možnosť stiahnuť si Call of Duty: Modern Warfare Remastered už 5. októbra.

Komentuj!