Register

A password will be e-mailed to you.

Vznik vylepšenej PlayStation 4 s kódovým označením NEO nie je žiadnym tajomstvom, veď samotná spoločnosť SONY túto skutočnosť potvrdila. Už niekoľko krát sme o pripravovanej “high-end” verzii aktuálnej PlayStation písali, avšak všetky informácie boli založené na špekuláciách z “nejakého” dokumentu, ktorý SONY rozposlala obchodným partnerom. Počas uplynulých hodín sa tento tajný dokument dostal na internet, takže sa môžeme pozrieť, čo si japonská spoločnosť pripravuje pre svojich fanúšikov.

Dokument, ktorý verejnosť nemala uvidieť potvrdzuje doterajšie dohady o výkone novej PlayStation, čiže máme rátať s circa 4.2 TFLOPS. I keď dokument hovorí o špecifikáciách pomerne jasne, treba brať na zreteľ, že tento dokument už je nejaký ten mesiac starý a špecifikácie mohli byť medzičasom zmenené, keďže niekoľko zdrojov tvrdí, že je v príprave PS4 NEO s výkonom 5.5 TFLOPS. Možnosťou je aj to, že do predaja prídu dve varianty PS4 NEO – jedna výkonnejšia a s úplne novým hardwareom za cenu 499 $ a druhá, menej výkonnejšia postavená na Jaguare, tak ako terajšia PS4 s tým, že cena bude 399 $. Pomerne obsiahly článok o dvoch rozdielnych verziách PS4 NEO nájdete na stránke webu Gamepur, takže ak Vás výkonnejšia PS4 zaujíma a angličtina pre Vás nieje problém, určite zamierte na tento odkaz.

ps4-1_2487869k-large_trans++qVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8

Poďme ale späť k spomínanému dokumentu, z ktorého tu máme niekoľko obrázkov hovoriacich napríklad o avizovanom výkone, čo by mala PS4 NEO priniesť navyše (napr. vyšší a stabilnejší framerate), no nechýba ani zmienka o rozlíšení 4K a pod..

01

02 03 04 05 06 07 08 09 10Celý dokument nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!