Register

A password will be e-mailed to you.

Tretí Witcher / Zaklínač bol veľkou udalosťou pre herný priemysel. Výborné hodnotenia, fanúšikovia taktiež hlásili spokojnosť a ani predaj nezaostával. Zostávalo zodpovedať iba jedinú otázku, a to či vôbec dorazí Game of the Year (GOTY) edícia.

V uplynulých hodinách do celej situácie vniesol svetlo Konrad Tomaszkiewicz, Game Director štúdia CD Projekt Red, ktorý pre britský Eurogamer potvrdil, že GOTY edícia bude. Omnoho skromnejší už bol v prípade dátumu vydania, keďže žiaden neprezradil. Ak sú však pravdivé úniky založené na ratingových organizáciách, tak by sme sa mali dočkať už koncom augusta. Konkrétne nemecká ratingová agentúra uvádzala dátum 26. august.

The_Witcher_3_Wild_Hunt_Pre

Spomínaný Konrad Tomaszkiewicz na adresu tretieho Witchera / Zaklínača povedal: “The Witcher III: Wild Hunt bola obrovská výzva pre celé štúdio, pričom tím aj so mnou sme ohromení dobrý prijatím Geraltových dobrodružstiev. Od launchu titulu sme vydali dve expanzie, a to Hearts of Stone (Srdce z kameňa) a Blood and Wine (O víne a krvi), ktoré pridali mnoho nového obsahu k už tak bohatému základu.

So všetkými bezplatnými DLC a aktualizáciami, ktoré hra obdržala, vrátane markantných zmien v rozhraní a mechanikách, mnoho hráčov sa nás pýtalo, či nepripravujeme niečo ako Game of the Year edíciu. Som rád, že môžem potvrdiť – áno, plány na vydanie takejto edície sú v pohybe. Ďalšie detaily, ako napríklad dátum vydania oznámime v budúcnosti. Než však k tomu dôjde, chcel by som poďakovať každému fanúšikovi hry za podporu – ste naozaj úžasní!”

Platformy sú samozrejme jasné, tu by nenastala žiadna zmena, dočkajú sa hráči na PC, PS4 a Xbox One. Nezostáva nič iné, ako počkať na oficiálne ohlásenie, ktoré bude pravdepodobne veľmi blízko, ak je dátum vydania uvedený nemeckou ratingovou organizáciou pravdivý. Pôjdete do toho, alebo už máte všetko ohľadom tretieho Witchera / Zaklínača zakúpené?

Zdroj: Eurogamer

Komentuj!