Register

A password will be e-mailed to you.

Je tomu iba pár dní, čo sme písali o novom spracovaní kultového titulu System Shock. Kickstarterová kampaň medzičasom odštartovala (a do splnenie vytýčeného cieľu zostáva vyzbierať niečo málo cez 200 000$), demoverzia je už voľne dostupná, takže ak ste ju ešte nevyskúšali, mali by ste svoj rest napraviť. Okrem toho sa začali na internete objavovať porovnania originálnej hry a novej vízie, ktorá sa práve rodí v Night Dive Studios.

O video sa postaral YouTube kanál Candyland, ktorý sa na podobné porovnávačky špecializuje. Treba uznať, že autorom sa zatiaľ dobre darí zachovať vernosť pôvodných lokalít, no nechýba ani kvalitná atmosféra, najmä teda ak si titul zahráte na slúchadlách a vo večerných hodinách. My sme v redakcii demoverziu vyskúšali a zatiaľ sa nám kompletný remake titulu System Shock pozdáva, i keď autori majú pred sebou ešte veľa práce. Tu už máme avizované video, takže hor sa do pozerania.

Komu sa nové prevedenie páči, ten nech neváha a vyskúša demo. Pripájame ešte priame odkazy na spomínanú demoverziu, ktorá pochádza z pre-alpha verzie, tu máte SteamGOG či Humble Store. Ako už sme písali, nový System Shock by mal vyjsť budúci rok pre PC a Xbox One, avšak autori majú v pláne aj verzie ďalšie platformy, i keď to bude s oneskorením.

Komentuj!