Register

A password will be e-mailed to you.

Máme tu koniec júna, pre mladšie ročníky aj koniec školského roku, takže bude viac času na hranie. Ako už býva dobrý zvykom, spoločnosť SONY prináša pre nový mesiac obmenu ponuky titulov pre predplatiteľov PS Plus, takže sa poďme pozrieť, čo hráčov čaká počas júla. 

Majiteľov PS4 určite poteší, že podobne, ako aj tento mesiac bude v ponuke pre júl “veľká” hra, čiže žiaden indie mesiac sa nekoná. Nasledovné video Vám prezradí, na aké tituly sa možno tešiť, takže poďme na to.

Kto už má video za sebou, tomu určite neuniklo, že onou veľkou hrou bude Saints Row: Gat out of Hell, strelená open-world akcia, ktorá sa teší mimoriadnej popularite medzi hráčmi. Ide o stand alone expanziu pre zatiaľ posledný diel z tejto série, ktorý samozrejme nie je nutný k tomu, aby ste si mohli tento epilóg zahrať. Kto má rád šialenú akciu a náhodou sa k tejto značke doposiaľ nedostal, toto bude ideálna príležitosť na zistenie, či je Saints Row niečo pre Vás, alebo nie.

Druhým titulom pre majiteľov PS4 bude indie titul Furi, ktorý zažije svoju premiéru. Z doposiaľ vydaných videí hra nevyzerá vôbec zle, dôležitá bude v tomto prípade hrateľnosť. Pôjde o akčnú “rubačku”, v ktorej sa budete musieť prebojovať cez hromady bossov až k finálnej bráne, ktorá zaručí Vášmu hrdinovi slobodu. Bossovia v tomto prípade nemajú byť žiadne veľké obludy, ale postavičky, ktoré sa budú aspoň čo do veľkosti podobať hlavnému hrdinovi. Podľa slov autorov pôjde o titul plný výziev, takže milovníci ťažších hier si pravdepodobne prídu na svoje.

Okrem týchto dvoch titulov je pre majiteľov PS4 nachystaná špecialita v podobe okamžitého prístupu do bety titulu Paragon, čo je MOBA od Epic Games. Kto sa do bety nestihol zaregistrovať, teraz bude mať šancu hru vyskúšať. Okrem prístupu dostanete aj Paragon Starter Pack, ktorý obsahuje tzv. Master Challenges pre hrdinov Gadgeta, Murdocka a Rampage.

Majitelia PS3 počas júla dostanú akčnú real-time stratégiu Fat Princess, ktorá má mimoriadne dobré recenzie a o nič horšia nie je ani odozva od hráčov. Ak ste hru náhodou nehrali, dajte jej šancu, možno Vás príjemne prekvapí, veď za skúšku nič nedáte. V prípade, ak máte chuť na niečo akčnejšie, dozaista poteší Call of Juarez: Bound in Blood, druhý diel z tejto série. Hru má na svedomí poľské štúdio Techland, ktoré stojí aj za Dead Islandom (našu recenziu remastru nájdete tu) či Dying Light. Takže si pripravte zbrane, onedlho sa pôjde do akcie…

Majitelia handheldu PS VITA dostanú Prince of Persia: Revelations, čo je v podstate port Prince of Persia: Warrior Within, ktorý je medzi fanúšikmi považovaný za jednu z najlepších častí tejto slávnej série. Verzia pre PS VITA síce až tak dobre ako originál nedopadla, no napriek tomu ide stále o dobrú akčnú adventúru, ktorú by bola škoda minúť. Ako bonus však hra obsahuje aj niekoľko nových lokalít, ktoré v pôvodnej verzii nenájdete. Druhým titulom pre PS VITA a zároveň posledným z júlovej ponuky bude Oreshika: Tainted Bloodlines. Toto japonské RPG, ktoré má veľmi dobré recenzie a patrí medzi to najlepšie, čo pre handheld od SONY vyšlo by bola škoda ignorovať, takže si hru určite zaraďte do svojej knižnice.

TO by sme mali kompletnú júlovú ponuku, ktorá je rozhodne zaujímavá. Na záver iba menšia poznámka – ponuka bude platná od 5. júla, takže dovtedy si ešte môžete stihnúť pridať do svojej knižnice hry z ponuky pre jún.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!